Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a szexről való beszélgetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szexről való beszélgetés szabályai egy nővel?

Figyelt kérdés
Banálisnak tűnhet, de szerintem nem triviális sokaknak pl az hogy ne tegyék orgazmus kényszerbe a nő. Nektek mi jut még eszetekbe?

#beszéd #orgazmuskényszer #Beszélgetés szexről #Nők a szexről
2024. febr. 7. 07:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10. “ Te mint pasi hiszed hogyn a nőnek kell. Mi nőm meg hisszük, hogy a pasiknak kell. Így amikor nincs még sem akkor az kiakasztó mert egyből mi jönn le? "Hogy biztos szar vagyok, valamit nem jól csináltam". Érted Te ezt kérdező? Nekem is fura, flusztáló.”

Mindkét félnek tenni kell, hogy jó legyen, és nem összeomlani ha nem sikerül, hanem higgadtan tovább menni. Legalábbis szerintem. Én orgazmusról kérdezni se mernék. Csak azt hogy hogy lehetne jobb a szex? Mit kell nekem tenni?

2024. febr. 7. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok és azt írom, hogy, gyakorlat teszi a mestert. Ebben is. Gyakorlni, csinálni és egyszer csak mindent mind a ketten úgy éreztek ahogy kell. Nem kellenek a kérdések!
2024. febr. 7. 12:50
 13/16 A kérdező kommentje:

12. “ Nem kellenek a kérdések!”

Hát nem tudom hogy vagy vele, de a párok beszélgetni is szoktak, nem csak szexelni.

2024. febr. 7. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Szoktak. Érezni is szokták egymás testét. Ha így van, minek a kérdések? Vagy arra gondolsz,mmm így itt jó neked? Ha ott nyalom akkor az jobb neked?

Vagy mégis mire gondolsz?

Kinél mi a szokás. Nálad lehet. Ha így van, miért kérdezel itt ilyet? Nálam pl nem szokád. Csinálom úgy ahogy navigál és közben beszél és mondja. Jé? 😁

2024. febr. 7. 13:05
 15/16 A kérdező kommentje:
15. Nem mindenkivel lehet menet közben, van akit ez lelomboz.
2024. febr. 7. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Tégy úgy ahogy neked jó! Itt olyan tanácsot nem találsz és nem is írnak ami értelmes lenne ehhez a feltevéshez. Csak szólok.
2024. febr. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!