Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan levelezőtársatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan levelezőtársatok akivel minden titkot elmondtok egymásnak?

Figyelt kérdés
Mégsem tudjátok, hogy ki a másik személy.

2024. jan. 18. 15:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Időről-időre szokott lenni. Sok dolgot tudtam meg olyanokról, akikkel soha életemben nem találkoztam, még a nevüket sem tudom.
2024. jan. 18. 15:19
 2/15 anonim ***** válasza:

Igen van, pont ezért nem is tudom mit tennék ha egyszer azt mondaná találkozzunk.

Túl sok mindent tud már, cink lenne eléállni.

2024. jan. 18. 15:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne valakinek minden érzésem kiadni, anélkül, hogy itélkezne.
2024. jan. 18. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Volt olyan akivel nagyon sokmindent megosztottunk egymással. Gondoltam is, ezek után én már tuti nem fedem fel magam. Aztán felfedtük. Akkor úgy éreztem ok, ennyit tud, de így már nem tudom folytatni ezt a fajta levelezést. Aztán folytattuk. És még sokkal izgalmasabb volt legnagyobb meglepetésemre. Valaki, aki olyan dolgokat tud rólam, akivel netről tudjuk ki a másik, de soha nem találkoztunk.
2024. jan. 18. 15:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Én is szívesen átélnék ilyen kapcsolatot, felfedés nélkül.
2024. jan. 18. 15:27
 6/15 érdeklődő35 ***** válasza:
Volt olyan akiről rengeteg mindent megtudtam, de ő rólwm keveset, kert nem kérdezett. Inkább neki kellett, hogy elmondhasson magáról olyat, amit senkinek sem tudott, mondhatni gyónt , és van olyan akivel rengeteg mindent megbeszéltünk megbeszélünk kölcsönösen, de vele megismerkedtem
2024. jan. 18. 15:35
 7/15 StevenUp ***** válasza:

Nem rakom minden titkomat egy kosárba. Kb 4-5 ember van akik szinte sosem találkoznak egymással és ők ismernek engem. De mindenki csak egy adott részt.

Általában nekem szoktak sztorizni.

2024. jan. 18. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Van olyan,akivel a legféltettebb titkainkat is ki tudtuk beszélni. De soha nem találkoztunk. Sajnos megszakadt a dolog.
2024. jan. 18. 15:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Sajna még nincs. Nem is biztos, hogy kibírnám ha szimpiket ír ő is, hogy soha semmi ne történjen. F.
2024. jan. 18. 15:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Van itt az oldalon 3 nő akikkel rendszeresen beszélünk, kb 2-3 hetente rairunk egymásra, van pár üzenetváltás majd megint egy kis szünet. Teljesen őszintén beszélünk mindenről, vagy legalábbis én úgy érzem.

Nem tudom hogy mennyivel lenne másabb a beszélgetés ha élőben is talalkoznánk. Kicsit azért kíváncsi vagyok rá, de nekem ez is megfelel ami most van.

2024. jan. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!