Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nálatok jó pont az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok jó pont az ismerkedésnél, ha a pasi milliárdos?

Figyelt kérdés
Előnyt élvez egy ilyen férfi pl. egy kőművessel szemben?

2024. febr. 6. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Pénz nem minden.. lehet S kőműves jobb az ágyba mint milliárdos
2024. febr. 6. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Kétkezi munkás is lehet milliárdos, én pl tudok egy vízvezeték szerelőt.
2024. febr. 6. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
#2 de az különleges állatfaj 😂
2024. febr. 6. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy mennyire milliárdos. 1-2 milliárdtól nem esünk hasra, az csak az abszolut minimum belépő. kb 30-50 milliárdnál kezd egy kicsit érdekes lenni.
2024. febr. 6. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok aranyásó.
2024. febr. 6. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen
2024. febr. 6. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sajnos tapasztalat szerint sok gondot okoz. Egy ilyen kapcsolatom ráment. Távoli szigetekre tervezett nyaralást, amit én nem tudok megfizetni, vagy drága étterembe. Neki nem volt gond hetente több 100 kmt kocsikázni hozzám, én a tankolást is megéreztem. Akkor mondtam, hogy fejezzük be, amikor az összeköltözést beszéltük, és természetesen olyan lakás tetszett neki, ami megfizethetetlen lett volna számomra. Ő persze mindig mindent fizetett, vagy fizetett volna, de engem ez nagyon zavart. Nem akarok eltartott lenni. El tudom én tartani magam, még ha nem is luxus apartmanban.

Hülyén hangzik, hogy én ezt nem élveztem, de sajnos tényleg tönkretette az egóm. Most inkább olyan párom van, akinek pont úgy jó a balcsi, mint nekem, és az sem baj, ha 3 csillagos csak a szállás. Esküszöm boldogabb vagyok.

2024. febr. 6. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert soha nem lehetnék benne biztos előre, hogy tisztességes úton szerezte-e a vagyonát. Lehet, hogy az értékrendünk is más lenne, ha ő esetleg bele is született a jólétbe. Amikor luxus autós fiúk vezetnek az utcán, direkt nem nézek ràjuk, nem szeretném ezt az egót pumpálni. Legyünk egy szinten, vagy lehet kicsit magasabb szinten nálam.
2024. febr. 6. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
1 milliárd nem sok az egy budai villa ára.
2024. febr. 6. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
A golddiggereknél előny - sőt ott csakis ez számít. Normális nőknél nem oszt, nem szoroz, sőt ha a fószer vergődik a pénzével akkor kioffolják.
2024. febr. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!