Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok jó pont az ismerkedésnél, ha a pasi milliárdos?
Nem, sajnos tapasztalat szerint sok gondot okoz. Egy ilyen kapcsolatom ráment. Távoli szigetekre tervezett nyaralást, amit én nem tudok megfizetni, vagy drága étterembe. Neki nem volt gond hetente több 100 kmt kocsikázni hozzám, én a tankolást is megéreztem. Akkor mondtam, hogy fejezzük be, amikor az összeköltözést beszéltük, és természetesen olyan lakás tetszett neki, ami megfizethetetlen lett volna számomra. Ő persze mindig mindent fizetett, vagy fizetett volna, de engem ez nagyon zavart. Nem akarok eltartott lenni. El tudom én tartani magam, még ha nem is luxus apartmanban.
Hülyén hangzik, hogy én ezt nem élveztem, de sajnos tényleg tönkretette az egóm. Most inkább olyan párom van, akinek pont úgy jó a balcsi, mint nekem, és az sem baj, ha 3 csillagos csak a szállás. Esküszöm boldogabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!