Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Hát, ez engem is érdekelne. De nem azért, mert ez a fétisem. Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb párkapcsolatban, házasságban a nőknek ez teljesen természetes, hogy elhízik a pasijuk, egyáltalán nincs ellenükre. Még akkor se, ha megismerkedésükkor egy görög szobor volt a csávó.
Nem tudom, mintha ez valami ősi antropológiai viselkedésminta lenne, még az előember idejéből. Hogy ez ad tekintélyt, vagy ez mutatja, hogy jól élünk (van táplálék, nem halunk éhen, az utód sem), vagy demonstrálja a külvilág felé a pocakja, hogy megfelelően gondoskodom az uramról... Biztos érdekes kutatási terület lenne. :D
3/9 anonim válasza:
én imádom, ha van egy kis felesleg a pasin. Na nem az elhízott állatokra gondolom, hanem a mackósakra
5/9 anonim válasza:
#3 Érdekes én sokkal több "elhízott állat" nőt látok mint férfit. Férfiból inkább csak mackós a több
6/9 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejonnek a macis pasik
7/9 anonim válasza:
Én imádnám, ha egy lány elhalmozna finom kajákkal 🙂 viszont érdekesnek találnám, ha tetszene neki, hogy hízom...
9/9 anonim válasza:
És az tetszik a nőknek, ha egy vékony férfi meghízik mellettük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!