Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerintetek mennyire homokos dolog, ha egy férfi élvezi, ha nyalják, izgatják kézzel az ánuszát?
Figyelt kérdés
Tegnap este kérésre izomból szopattam valakit, ő kérte. A kezével oda nyúlt a fenekemhez és tolt is magára. Mondtam neki, hogy tetszik, hogy a keze a fenekemen volt és több se kellett neki, helyet cseréltünk és úgy verte, hogy közben nyalta a fenekem meg ujjazta és igencsak jó volt.2024. febr. 5. 10:47
1/7 anonim válasza:
Akkor vagy meleg, ha csak a férfiakhoz vonzódsz. Ennek nincs köze ahhoz, hogy melyik testrészedet izgatják.
2/7 anonim válasza:
Ez is inkább a kinek mi fér bele kategória. Szerintem nem homokos dolog.
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem homokos, sok pasi szereti.
4/7 anonim válasza:
Igazán megtolhatott volna egy felcsatolhatóssal is.
5/7 anonim válasza:
Ez nálam már nem heteroszexuális dolog...bocs!
6/7 anonim válasza:
Ez nem homokos dolog amig nővel csinálod, hanem unodrító számomra. Esélytelen, hogy ilyesmit csináljak.
7/7 anonim válasza:
Semennyire nem homokos, imádom ha a csajom kinyalja a fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!