Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor busszal jártam nekem is gyakran merevedésem lett. Szóval nem hazudik amit az előttem kommentelő írt
Nekem azért volt kellemetlen és idegesítő mert volt mikor családtag is velem volt, és mindig arra kellett koncentráljak hogy mire fel állok (a székről) ne látszódjon, vagy lankadjon le. ://
Amúgy nem volt szexuális vágy meg izgalom sem, csak merevedés egyedül és ennyi. Én arra gondoltam hogy megy a busz és ettől így valami történik vagy ilyesmi... :DD
De szoktak lenni spontán merevedések tini korban. Szerintem ezt mindenki tudja.
12.
És most hány éves vagy?
Menj el szakemberhez, mert ez nem természetes.
De hogy a kérdésre is válszoljak.
Buszon,villamoson utazni, elég izgalmas dolog, főleg nyáron a nagy melegben, amikor a szép hőlgyek kissé alul öltözöttek.
Ilyenkor könnyen előfordul, hogy az ember begerjed, mindegy hogy ül vagy áll, a szeme így is úgy is nyitva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!