Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran maszturbáltok? (fiúk/férfiak)
Figyelt kérdés
A kérdés olyan szempontból lényeges, mivel ha nem jut időm rá vagy ilyesmi, van hogy másfél két hétig nem. De nem érzek semmi késztetést akkor sem, vagy bármit hogy muszáj kivernem nem bírom. Ellenben másoknál sokszor olvasom ezt. Normális ez vagy én vagyok defektes? Tényleg érdekelnének vélemények, tapasztalatok.febr. 4. 23:01
11/12 anonim válasza:
Teljesen változó.Néha heti 2-3,de eltelik 1-2 hét is hogy nem csapom ki.
12/12 anonim válasza:
Hetente 2-3 alkalommal, plusz heti egy szeretkezés a párommal. 53 férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!