Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran maszturbáltok? (fiúk/férfiak)
Figyelt kérdés
A kérdés olyan szempontból lényeges, mivel ha nem jut időm rá vagy ilyesmi, van hogy másfél két hétig nem. De nem érzek semmi késztetést akkor sem, vagy bármit hogy muszáj kivernem nem bírom. Ellenben másoknál sokszor olvasom ezt. Normális ez vagy én vagyok defektes? Tényleg érdekelnének vélemények, tapasztalatok.febr. 4. 23:01
1/12 anonim válasza:
Minden normális. Nem vagyunk egyformák.
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális vagy.
Én úgy működöm, hogy sokkal kisebb rá az igényem, hogyha nincs egy olyan személy az életemben aki ezt ki tudja belőlem váltani. Ha van, akkor akár mindennap is kívánom a dolgot.
3/12 A kérdező kommentje:
Itt gondoltam biokémiai részre is, alacsony működés, termelés, ilyesmi. Már ha közrejátszhat, és valaki tapasztaltabb.
febr. 4. 23:09
4/12 anonim válasza:
Normális szerintem, nem vagyunk egyformák.
Nekem kell a napi 2-3 recska, mèg akkor is, ha kapcsolatban vagyok.
5/12 anonim válasza:
Attol is fugg mennyi idos vagy.
Szerintem ha nem erzed magad rosszul valamint ha akarod akkor rendesen mukodik akkor normalis. Mindenkinek vannak idoszakok amikor kevesbbe kivanjuk.
7/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg 19 éves vagyok. Egyébként nem mondanám időszaknak, jó régóta van ez a heti 2-3 maximum, de mint írtam van hogy 1-2 hétig is kimarad, és akkor sem érzek semmilyen késztetést.
febr. 5. 09:29
8/12 anonim válasza:
Én eljutottam arra a pontra (sajnos), hogy mivel sokáig nem voltam nővel, nem is kívántam már, sőt, jelenleg egy hajszál választ el a hajléktalanságtól is, tehát nehéz dolog ez.
9/12 anonim válasza:
Nem kötelező csinálni, én például egyáltalán nem szoktam. Jobban érzem magam nélküle.
21f
10/12 A kérdező kommentje:
Nekem eddig nem tűnt fel hogy jobban érezném magam ilyenkor, de lehet csak nem figyeltem. Meg nem is a kötelező jellegére gondoltam csak kicsit aggaszt hogy valami nem működik megfelelően.
febr. 5. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!