Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre gyakoribb, hogy a férfi egy idő után nem akar szexelni a párjával?
Mindig a nőkről hallani ezt, közben egyre több olyat olvastam itt is, meg láttam a saját környezetemben is - és hát sajnos nemrég én is megtapasztaltam - hogy egy idő után a férfi az, akit abszolút nem érdekel a szex, belekényelmesedett a kapcsolatba, jó neki, hogy kiszolgálják stb (gondolom mellette meg maszturbál)
De miért van ez?
Nálam az az oka, hogy nem kívánom a szexet a párommal (nem a szexet nem kívánom), hogy állandóan a munkáját helyezi az első helyre, és ezzel egyetemben magát meg elhanyagolja. Felszedett 30 kilót, abszolút nem látom, hogy ez ellen tenne, ha tesz is tart maximum egy hónapig lefogy 3 kilót, utána visszaszed 5-t.
Ez megy mostmár évek óta. Sok éve vagyunk együtt, próbáltam vele beszélni, voltak átmeneti javulások, mindig bízom benne, hogy jobb lesz, de el kell fogadnom, hogy sose lesz jobb. Szinte biztos, hogy hamarosan szakítani fogok, de ez egy közel 10 éves kapcsolatban, ahol lelkileg kötődsz a másikhoz baromi baromi nehéz.
32F
12 Nem teljesen értem miben lennék kivételes, de lényegtelen is.
Azért ha a párod mikor megismerted 85 kiló volt, az azt jelenti, hogy ahogy lerírod is, szereted a molettebb nőket, így azzal, hogy kvázi 85-ről 115 kilóra hízott, azt nem lehet mondani, hogy ne látszana, de szerintem azért más a helyzet, mint esetünkben, ahol a bővülés 58-60 kilóról 90-95-re történt. Én szeretem a párom, lelkileg kötődöm hozzá, de egy 90+ kilós nőre akármit csinálhatok, nekem nem fog felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!