Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az animal szex a nőknél gyakoribb vagy a férfiaknál?
Sok nő teszi be magának a kutya péniszt?
Nők esetén könnyebb szexhez jutni mert kimegy az utcára egy nő és felrehiv egy férfit már van is szex
Férfiak sokkal jobban raszorulnak az animal puncira szerintem .
Nincs adatom, de a nyakamat feltenném, hogy a férfiaknál. Ez az állandó határfeszegetés, tabukkal b.szkodás tipikusan fickó dolog.
Egy haverom felesége sürgősségin ápolónő, és ő is mesélte, hogy akármikor kell valamilyen inadekvát dolgot kiszedni egy ember testéből, akkor az esetek 80%-ában pasi az illető, a maradék 20%-ban a pasi unszolására került a nőbe.
Nemrég egy 7dl-es befőttes üveget szedtek ki egy fickóból. Megpróbálta előadni, hogy elcsúszott a vizes füvön, és akkor kerülhetett oda. :D
5#😀 hát nemtudom én egyszer prostinal kértem prosztata masszázst mertnemtudtam mi az és mikor kesztyűt húzott meg elkezdett felnyulkalni a seggembe inkább hazaszaladtam.
Én azt hittem csak a peniszem masszírozza majd😀😀
Szóval ja vannak ilyen határ kitolasok.
7# pont ezért mivel nem szükségbol csináljak a nők nem lehet gyakoribb .
Férfiak meg mindent megdugnak ami meleg ahhoz nem kell idomitani csak megkötni 😀
Mondjuk szerintem a kutya oda tud harapni .egy kecske talán könnyebben hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!