Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még olyan lány aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány aki nem csupasz teljesen?

Figyelt kérdés

Engem személy szerint izgat ha van valami kis fazon szőr a lánynak. Félre értés ne essék csupaszba is berakom.

Értem hogy a divat ezt diktálja hogy mindenki legyen csupasz.

#fazon #Nemcsupasz
2024. febr. 3. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy van ilyen. Nem egy olyan extra dolog ez manapság sem, csak elég ritka. De sok nő egyébként nem azért borotválja, mert divat, hanem számára úgy higiénikusabb és kényelmesebb is.
2024. febr. 3. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt tapasztaltam hogy az utóbbi években enyhült egy kicsit a szőrtelenítési láz és már nem ragad 2 naponta borotvát minden nő. Ugyanakkor még mindig erősen a szőrtelen felé húz a közvélemény.
2024. febr. 3. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőm is szőrtelenített, de miután mondtam neki hogy miattam nem kell azóta le is szokott róla szép lassan, sosem volt még ilyen szexi mint most 22/F
2024. febr. 3. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Akkor szerencsésnek mondhatod magad. :)
2024. febr. 3. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Van
2024. febr. 3. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak igen, de ez manapság sajnos együtt jár a mosdatlansággal is. Egy példa

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2024. febr. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!