Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feszes tejes mellek, amik jól spriccelnek
F 54
Hipnózis.
Még sajnos nem próbáltam senkivel.
30f
Szeretném, ha két 25-30 körüli jóképű fekete srác elrabolna és szexszolgájukká tenne (BDSM kontexusban).
22/F/bi
Minden, ami a lány fenekével kapcsolatos: nyelvvel, ujjal izgatása, esetleg mind az öt ujjal matatás benne, anális szeretkezés, beleélvezés.
Szerencsémre, olyan helyzetben vagyok, hogy ezek nem csak vágyak, hanem meg is élhetem a mindennapjaimban.
Egy másik, a hónalja nyalogatása, simogatása, puszilgatása, nézése szex közben, főleg mellszopkodással és -nyalogatással egybekötve, de maga a látványa is beindít a felemelt hónaljaknak.
És végül szeretem a nagyon nyálas játékokat. Arcra csorgatni, szemhéjra, szétkenegetni rajta, mellre folyatni, popsira, hónaljra, összegyűjteni tenyérbe és szétkenni a hason, játszadozni a nyállal a különböző bőrfelületeken, egymás szájába átcsorgatni majd vissza, vagy lenyelni egymásét.
27-es
A hónaljat én is imádom, megzavarodok tőle!
29-es
Alap!
A saját, az (annyira nem durva sztem) meg tudom azt csinálni, hogy elmegyek majdnem a csúcsig, lövök egyet a szájába, de igazából még nem megyek el, ezt 2x 3x megcsinálom, és utána lövöm el a maradékot, taknyosra szopatom (tudom nem szép kifejezés, de ennél jobban semmi nem írja le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!