Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legdurvább fétised?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legdurvább fétised?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok

febr. 3. 01:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
79%

Feszes tejes mellek, amik jól spriccelnek

F 54

febr. 3. 08:22
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek ilyet játszani a lányokkal (vízben).

[link]

(A képen nem én vagyok.)

F/40+

febr. 3. 08:52
 23/40 anonim ***** válasza:
68%

Popsi anál...

f

febr. 3. 08:53
 24/40 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az hogy a domina álljon a mellkasomra álljon, cigizzen hamuzzon le Rám es köpjön is le, közben erősen tapos!
febr. 3. 09:27
 25/40 anonim ***** válasza:
84%

Hipnózis.

Még sajnos nem próbáltam senkivel.

30f

febr. 3. 10:29
 26/40 anonim ***** válasza:
70%

Szeretném, ha két 25-30 körüli jóképű fekete srác elrabolna és szexszolgájukká tenne (BDSM kontexusban).

22/F/bi

febr. 3. 12:12
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Minden, ami a lány fenekével kapcsolatos: nyelvvel, ujjal izgatása, esetleg mind az öt ujjal matatás benne, anális szeretkezés, beleélvezés.

Szerencsémre, olyan helyzetben vagyok, hogy ezek nem csak vágyak, hanem meg is élhetem a mindennapjaimban.

Egy másik, a hónalja nyalogatása, simogatása, puszilgatása, nézése szex közben, főleg mellszopkodással és -nyalogatással egybekötve, de maga a látványa is beindít a felemelt hónaljaknak.

És végül szeretem a nagyon nyálas játékokat. Arcra csorgatni, szemhéjra, szétkenegetni rajta, mellre folyatni, popsira, hónaljra, összegyűjteni tenyérbe és szétkenni a hason, játszadozni a nyállal a különböző bőrfelületeken, egymás szájába átcsorgatni majd vissza, vagy lenyelni egymásét.

febr. 3. 12:32
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon beindít egy szőrös punci és popsi látványa, bejönnek a domináns nők, a cuckold, és biszex vagyok szoval élvezem alávetni magam férfiaknak akik csak használni akarnak 22/F
febr. 3. 14:25
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Tárgyiasítani egy lányt.

22/F

febr. 3. 14:30
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

27-es

A hónaljat én is imádom, megzavarodok tőle!

29-es

Alap!

A saját, az (annyira nem durva sztem) meg tudom azt csinálni, hogy elmegyek majdnem a csúcsig, lövök egyet a szájába, de igazából még nem megyek el, ezt 2x 3x megcsinálom, és utána lövöm el a maradékot, taknyosra szopatom (tudom nem szép kifejezés, de ennél jobban semmi nem írja le).

febr. 3. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!