Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a partner nem nyal ki, akkor milyen indokokkal teszi?
Èn szingli pasiként imádok akár hosszasan csiklót,puncit,popsit nyalni gyengéden,finoman,de kellemesen,èlvezhetöen!
Vagy ahogy a partner kèri,s izgatja!
El sem tudnám képzelni,hogyha ő lesz@p,hogy èn ne nyaljam ki,meg amúgy is!
Hiszen nekem az adott partnerem èlvezete,kényeztetése,gyönyöre a legfontosabb!!!
Bocsánat,hogy pasiként hozzászóltam,de ezt a kérdést olvasva volt bennem ez a gondolatmenet,amit muszáj voltam leírni.
Egy hetero szingli pasi
Nézz szét a világban 8-as.WC után nem mos kezet, túrja az orrát, aztán azzal a kézzel fogdos össze mindent. Vakarja a seggét, utána benyúl a kiflik közé. Nem vicc, rengeteg ilyennek voltam tanúja évtizedek alatt.Most legutóbb egy jól öltözött nő szart az utcán az orrom előtt. Egyáltalán nem zavartatta magát, hogy páran megláttuk. A seggét sem törölte meg.
Aztán bejönnek műtétre büdösen,
retkesen, és felvannak háborodva
ha kapnak egy pohár fertőtlenítőt,
hogy amíg nem fürdenek meg normálisan, addig a műtőbe nem
mehetnek be. A köldökük pl. rendszerint fekete. Egy hasi műtét előtt abszolút nem ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!