Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben domináns nők, nálatok mennyire része a szexnek a partner verbális alárendelése?
bár pasi vagyok de nekem az a tapasztalatom, hogy legtöbb esetben nagyon alazni, pláne verbálisan még a kifejezetten domináns nők se szeretnek, hiszen egy nő nem tud szexuálisan vonzodni egy férfihoz akit valóban megvet, míg fordítva, egy férfi képes erre egy nővel. persze el lehet játszani, és akkor nem veti meg valójában, de csak nagyon finoman lehet ezt csinálni, mert ha elszalad a ló idő közben akkor túl valóságossá fog válni az egész és illúzió romboló lesz.
szval én úgy vettem észre hogy inkább irányítani szeretnek, meg azt érezni, ereztetni hogy ők az istennő, nem pedig a pasit degradalni a sárga földig. azt azok csinálják akik nem szexelnek a szolgáljukkal és főleg a fizetős dominak, meg akikbem indulat vsn a férfiakkal szemben. a legtöbb nő nem szeret verbálisan alazni, inkább csak huzni az agyad, egy kis banter, vagy arcpirito feladatokat ad inkább
nálam semennyire.
Csak pozitív dolgokat mondok neki, hogy dagadjon a melle az önbizalomtól, álljon a farka és imádja azt amit nyújtok neki. Akkor is, ha ki van kötözve, ha én mondom meg, mi következik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!