Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik kolleganőm felajánlotta, hogy leszopna munka után, 58 éves, én meg csak 28. Ti bele mennétek?
Figyelt kérdés
Nem kaptam még ilyen ajánlatot. Az arca kicsit ráncos, de.... nem tudom.febr. 1. 23:10
31/38 anonim válasza:
Na mivan kipókhálóztad már a vén k**vát?
32/38 A kérdező kommentje:
Igen, a szopás után már az ágyban voltunk.
30 év korkülönbség, nem érdekel, többet tudott adni szexuális téren, mint egy korom béli....
Eleinte kicsit vonakodtam, de így most utólag, megérte!
febr. 5. 16:04
35/38 anonim válasza:
28 evesen ennyi ésszel, nemhogy a 22 éveseket b***nád, neked egy ilyen rancos ven k**va kell??
36/38 anonim válasza:
#35 az a baj ,hogy igaza van. A mostani 20 sőt 30 éves korosztály egyszerűen katasztrófa az ágyban. Depressziós mindenki. Agyilag nulla. Igazából szerintem jól tette mert így volt egy normális szexuális élménye. Ami szerintem a korosztályát elnézve jó darabig nem lesz neki elérhető.
37/38 anonim válasza:
Akkor halljuk a piszkos részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!