Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik kolleganőm felajánlotta, hogy leszopna munka után, 58 éves, én meg csak 28. Ti bele mennétek?
Figyelt kérdés
Nem kaptam még ilyen ajánlatot. Az arca kicsit ráncos, de.... nem tudom.febr. 1. 23:10
22/38 anonim válasza:
Szerintem ez simán troll kérdés... ép ésszel nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is így kérjen tanácsot ilyen helyzetben.
23/38 anonim válasza:
Bele. Ha nem nagyon gáz akkor simán.
24/38 anonim válasza:
Majd írd le, hogy szopott. Sokakat érdekel, hogy szopik egy 58 éves nő.
25/38 anonim válasza:
Utan ki is kell pókhálóznod a vén pi csát
26/38 anonim válasza:
Elég nagy baj az hogy ezt itt kell megkérdezned.
27/38 anonim válasza:
Vannak klassz korosok testileg arcilag is akik izgik, azt kell mérlegelni neked van e bnőd neki meg férje . Mert ha csak alkalmi barmikor befejezhető és mindenki szabad akkor oké . A melóhely pletykás és kivágnak emiatt akkor ez probléma . Simán kitúrhat ha zsarol a folytatásért . Nálam 14 évvel idősebb főnöknő de nem jó passzban lévő főleg arcilag taszító( félkancsal lépcsős nagyorrú maca) probálkozott , annyira tolta magát hogy többest is akart a a kollégákkal . Ez nem jött össze mert van egy határ mindenkinél. Egy barom belement stikába khurta úgy hogy volt klassz csaja , kiderült . A maca zsarolta , a csaja kidobta , tag kiakadt sokat sírt , megbánta ...
29/38 anonim válasza:
Bezzeg ha te ajánlottad volna fel hogy kinyalod már rég be lennél perelve szexuális zaklatásért
30/38 anonim válasza:
Ha számomra vonzó a csaj akkor simán, lényegtelen hogy hány éves.
De ha bele mész, akkor ennyinél nem fog megállni a történet, neked is kell valamit majd villantani. De illik is viszonozni egy klassz szopást minimum egy nyalással. De valószínűleg dugás is lesz belőle, könnyen lehet hogy nem is egy alkalommal.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!