Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő szexuális libidó szerintetek szakító ok? (bővebben lent)
Sziasztok,
barátnőmmel 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást nagyon, viszont eltérő a szexuális libidónk, amiből már voltak közöttünk konfliktusok. Én naponta min 1x csinálnám, de inkább 2-3x, neki általában elég a heti 2-3, de a napi 1 átlagban megvan, viszont van a ciklusában olyan időszak, amikor Ő is nagyon kívánja, napi többször, viszont van, hogy szinte egyáltalán nem. Köztetek is van ilyen (főleg nőket kérdezem)?
Ugyanis, ha nincs szex 1-2 napig Én szó szerint már szétrobbanok, feszültebb is vagyok olyankor és minden bajom van. Nem, nem csak a szex fontos nekem, mielőtt megvádolnátok de egyszerűen előző kapcsolataimban megszoktam, hogy minden nap van 1-2 akár 3 is, előző kapcsolataimban sose volt olyan hogy visszautasítottak, viszont a mostani már többször is, hogy nincs hozzá épp kedve (ami tudom, hogy normális csak velem még ilyen nem volt, pedig éltem együtt 5 évig az exemmel).
Barátnőm 3 műszakban dolgozik, Én irodai melót nyomok. Én 30 vagyok, Ő 27, együtt élünk 5 hónapja.
Nem utasít vissza sokszor, néhányszor fordult elő, csak nekem már ennyi is elég volt, hogy sokszor nyűgnek érzem a közeledésemet és nem merek.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ez szakító ok? Nálatok hogy van az ilyesmi?
30/F
Én se tudnék 3 műszakos meló után a szexre gondolni.
Egyébként nálunk fordítva van, barátom ritkábban és én sűrűbben kívánom, viszont összeszoktunk. Ha valaki akarja és a másik nem akarok segítünk egymásnak maszturbálni.
"1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást nagyon"
Tudod egy párkapcsolat nem csak libidóból áll.
Ha "szeretjük egymást nagyon".
Te irodázól.
A barátnőd? 3 műszak. Mekkora kicseszés neked, hogy esetleg fáradt mer lenni.
Naponta 2-3x szexelnél. Haza mész munkából és a baratnőd éppen olyan műszakban van, hogy otthon van. De elvárnád tőle a háztartas vezetése mellett a 2-3 numerát.
Szakító ok. Neked. Meg a hasonszőrű embereknek akiknek a párkapcsolat ezen mérődik le, ez az etalon.
Szakits! És majd akkor kezdj komoly kapcsolatba ha a párkapcsolatot annak latod ami a nevében is benne van. Nem én, hanem MI.
A MI-ben fontos a szex, de nem a legfontosabb.
Nekem is nagy a libidom. De nem várom el a férjemtől, belátás, hogy hullafáradtan még szexeljünk. Önzés lenne.
Ha nem magadat látod, hanem észreveszed őt is. Na akkor leírhatod, hogy "egymást", hogy te is szereted.
27N
Ne vetitsd rám az előitéletedet!
Nem habzó szájjal, nem rögtön, csak leírtam mi a párkapcsolat.
Ha odafigyelnél másra is. Amit mond.
Nem azt irtam, hogy nem lehetnek igényeid.
Próbáld meg értelmezni miről írtam.
Egyszerűsítsem a dolgot.
Szakíts ha neked a szexhiányod fontosabb, mint hogy belásd, becsüld a 3 műszak nehézségeit.
Nem ismersz. Aki itt indulatból irt az te vagy. Megbocsájts!
Biztosíthatlak. Nem vagyok férfigyűlölő. Ezen jót mosolyogtam.
Holt lelkinyugalommal írtam.😊
Idővel csökkenni fog a szexuális étvágyad, bár ez nagyon egyén függő.
Én 20 évesen olyan szinten kanos voltam, hogy nem mertem felszállni a buszra ha megláttam egy csinos nőt, mert a farkam folyamatosan az égnek állt. Mindig nagyon bő gatyákba jártam, mert cikinek éreztem. Aztán 19 évesen lett először barátnőm és ő is imádott dugni velem, de egy idő után azt mondta, hogy ez már neki is sok. Volt olyan nap amikor 20 vertem ki.
Aztán 30 környékén elkezdett rendeződni a helyzet, napi 1-2 már bőven elég volt, az akkori csajom először azt hitte, hogy megcsalom mert tényleg csökkent a szex utáni éhségem. Most 40 felett már heti 3-4 bőven elég, pedig a mostani párom nagyon szereti ha reggelente szex van. A férfiak szex iránti éhsége egyértelműen csökken a kor előrehaladtával a nőknél pedig vegyes a kép mert vannak nők akik 40 körül jönnek bele igazán.
Nem szakítanék emiatt. 3 műszakban dolgozik a barátnőd, persze, hogy nincs kedve napi 3x szexelni. Nekem sem lenne energiám rá.
Örülj neki, hogy heti 2-3x jó neki.
Nálunk ez kb a havi mennyiség, pedig az én barátnőm kevesebbet dolgozik és akkor is olyan a hozzáállása, hogy legyünk túl rajta minél hamarabb. Hidd el, én is nagyon nehezen bírom szex nélkül, de ettől még nem szakítok vele.
A párodnak csak egy jó nagy pihenésre van szüksége és utána nagy valószínűséggel többször kívánni fogja a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!