Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik jobban szeretitek a metélt pasikat, nektek milyen puncitok van?
Figyelt kérdés
Sali, vagy baba?febr. 1. 07:08
A kérdező szavazást indított:
Nekem baba es a metelt tetszik jobban
Nekem baba es a fitymas tetszik jobban
Nekem salis es a metelt tetszik jobban
Nekem salis es a fitymas tetszik jobban
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Az ilyen ovis kérdéseket vajon ovisok írják ki, vagy tényleg vannan ilyen szánalmasan egyszerű emberek?
2/4 anonim válasza:
Valahogy eddig baba puncis csajokkal találkoztam évekig, tavaly óta meg csak kilógó kisajkas csajokkal jövök össze, ilyen a véletlen.
Azt tapasztalom, hogy minél jobban kilógnak a kisajkak, annál jobban szereti a csaj a szexet.
4/4 anonim válasza:
Egy salis milyen jó már ! Pont az ellenkezője az én feszesebbre metélt vesszőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!