Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha le van vágva a fityma?
Figyelt kérdés
Láttál már ilyen farkat élőben?2023. febr. 21. 12:01
1/10 anonim válasza:
Még nem találkoztam ilyesmivel
2/10 anonim válasza:
Körülmetélte gondolsz?
Tetszik, csak szopni nem olyan jó.
3/10 anonim válasza:
Lényegtelen tulajdonság, milliószor többet számít hogy bejön-e a pasi.
4/10 anonim válasza:
"le van vágva a fityma"
dafuq?
Körülmetélés.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ronda, nem valami esztétikus, hogy látszik ott a vágás. A makk is szárazabb lesz tőle. Pont a fitymától lesz jó
8/10 anonim válasza:
Nem jó. Nem tölti be a funkcióját.
A pénisz azért van, hogy izgassa a nőt. S fityma azért van, /illetve azért is/, hogy a nő tudjon vele "játszani."
Nagyon izgató dolog húzogatni.
Én pl beszoktam dugni a nyelvemet a fityma alá, és mozgatom.
Pár perc, és elsül a palim.
A metéltel ilyeneket nem lehet csinálni.
10/10 anonim válasza:
Szerintem, egészségügyi alapon elfogadható ez a sajnálatos beavatkozás. Pisilésnél lehet előnye is.
Nekem csípőprotézisem van, és tökéletesen tudok járni, nem látszik. Mégsem gondolom, hogy minden embernek el kellene végeztetni egy ilyen műtétet. Így gondolom a körülmetélést is, bár szerencsére nekem megvan mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!