Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezen kívül szükséges lenne még valami?
Páromnak azzal kedveskedtem, hogy miután lefektettem az ágyra egy kis rávezetés és cirógatás után puncinyalás következett, amit azzal fűszereztem ,hogy a saját méretemmel egyező műfarkat nyomogattam be neki és ezt felváltva tettem. Nagyon élvezte és az orgazmus sem maradt el..
Ezek után ebben az esetben igénylitek még azt is, hogy az igaz farokkal is meg legyetek kezelve?
Kétszer is eljutott a csúcsra ezzel a kombinációval amit leírtam, azért is kérdeztem, hogy az igazi ezek után nem túl sok-e már esetleg..
Természetesen tisztességesen lett lezárva :)
"meg legyenek kezelve"... huh, de ez a megfogalmazás magáért beszél 😂
Egyébként meg mindenkinek más az igénye, mind mennyiségre, mind az együttlét színvonalára is. Szóval kb. mintha azt kérdeznéd kinek mi a kedvenc kajája, zenéje stb. Kérdezd meg a párod mit szeret! Nála okosabb innen senki sem lesz.
Nekem eleve a mű játékszer helyett az igazi kéne. Valamiért az évek során egy csomó játékszert meguntam.
Szóval a kérdésedre a válasz, igen, szükség lenne az igazira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!