Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha masszázs közben feláll?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha masszázs közben feláll?

Figyelt kérdés
Ma megyek és már ahogy rágondolok hogy maszírozzák a lábam tuti hogy fel fog állni, mit tegyek?
jan. 30. 09:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
jan. 30. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha idős férfi masszőr aki még beszél is hozzád az gyorsan lelohasztja, de ha fiatal lány akkor megkéred hogy azt is masszírozza meg. :)
jan. 30. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, de azért engem mégis frusztrál egy kicsit, bár én általában háton fekszem és olyankor nem látszik.
jan. 30. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:

"háton fekszem és olyankor nem látszik"

Neked a hátadon van? 😉

Nekem meg pont ekkor látszik.

jan. 31. 02:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Ahha, azt akartam írni, h hason fekszem.
jan. 31. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem ciki. Nemtol fuggetlenul sem volt h a lakotarsamat megmassziroztam, hetero fiu o is en is es siman felallt neki, ez normalis.
febr. 6. 09:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha minél jobban feláll! Legalább látják rajtad, hogy készen állsz egy jó kis szexre!
febr. 15. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Gyakran járok masszázsra és van, hogy feláll. Sosem ciki, így működünk.

Volt masszőr barátnőm, ő is azt mondta, hogy a legtöbb férfinak feláll masszázs közben, szóval ne érezd ettől rosszul magad.

ápr. 3. 09:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki ha masszazs kozben felall. Lakotarsam is en is full heterok vagyunk, nyaron meztelenul alszom, volt h megkerzem h masszirozzon meg es mindketonknek felallt a helyzettol. Se szex se oral nem.izgat pasival de ilyen szituban sztem barmitol felall
máj. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!