Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő-fiatalabb férfi! Mennyi ideig tartott az ilyen viszonyotok?
Figyelt kérdés
jan. 30. 09:16
1/14 anonim válasza:
Igazából nem volt kapcsolat, inkább barátság extrákkal.
Én voltam 30 éves akkor, a nő 37.
Amúgy sosem akartam idősebb nővel kapcsolatot.
Az én véleményem az, hogy - főleg 30-40 éves korban - a nő legalább 4-8 évvel legyen fiatalabb, mint a férfi.
3/14 anonim válasza:
Simán jó.
Az idősebb nők imádják a fiatalabb pasikat.
4/14 anonim válasza:
2,5 éve tart, nem tudom még meddig fog, de baromi jól elvagyunk. Nem is mondanám kapcsolatnak, teljesen függetlenek vagyunk, egyelőre nincs igényem másra. 31f 48n.
5/14 anonim válasza:
3# ja de a pasik meg sokkal jobban imádják a fiatalabb nőket... persze kivételek vannak.
6/14 anonim válasza:
Sajnos csak 3 hétig tartott, pedig élvezetes volt minden perce.
7/14 anonim válasza:
Egy munkatársam 29 éves férfi és egy 63! éves mamika a szeretője.Három éve már. A mama özvegy, a srác jár hozzá a lakására.
8/14 anonim válasza:
Én 28 voltam amikor megismerkedtem egy 38 éves nővel. 1 évig tartott, megismertem a párom ezért lett vége a vele való szexkapcsolatnak.
9/14 anonim válasza:
2x2 évig.
20 évesen egy 46 évessel, 30 évesen egy 44 évesssl.
Tartós szexkapcsolat/barátság extrákkal🤔😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!