Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy nyelitek le az ondót folyamatosan ahogy élvez vagy egybe?
Figyelt kérdés
jan. 29. 19:57
11/20 anonim válasza:
Majd mind rosszul csináljátok. Szop-nyel, szop-nyel, szop-nyel. Szép lassan, ahogy kell a végén. Úgy a legjobb, egyszer próbáljátok ki, hálásak lesznek érte a párjaitok.
13/20 anonim válasza:
Szinte ki tudom akasztani az álkapcsom, ezért nagyon vastag farkát is be tudok kapni. A mélytorkozás is megy szerencsére. Azt szeretném egyszer kipróbálni, hogy egy nagy vastag farok tövig a számban van mozdulatlanul, én mozgalom a nyelőcsövem. A férfi pedig a torkom mélyére lő rengeteg spermát, ami lecsordogál a gyomromba...
14/20 anonim válasza:
#11 próbálj meg másodpercenként nyelni és rájössz, hogy ez nem úgy működik ahogy te azt elképzeled
15/20 anonim válasza:
Hát én sehogy sem. Pedig imádom a férjem, de ezt még érte sem.
17/20 anonim válasza:
Egyben a végén. Miközben élvez a pasi, inkább rá figyelek, nem a nyelésre koncentrálok
18/20 anonim válasza:
Mindig megvàrom még elélvez az utolsó cseppig, aztán egybe lenyelem
De ha nagyon sok jön akkor kifolyatom a farkára és onnan nyalom le 😁 szeretek játszani vele 😁
20/20 anonim válasza:
@13 Nőként ezt azért könnyen megvalósíthatod. 😀 Csodás elképzelés. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!