Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejlődjön a kapcsolatunk szeretkezés esetén?
A barátom volt nekem az első, körülbelül másfél éve szexelünk. Neki is én voltam az első személy. Eddig még sosem tudtam elmenni szex közben, de másképp sem nagyon megy. Többször jeleztem már neki szex után, hogy nekem mi lenne a legjobb, de nem igazán hajlandó ezekben fejlődni. Ha elkezd ujjazni, akkor is ritkán megyek el, főleg úgy, hogy többször is abbahagyta, mondván, hogy fáj a keze. Nyalás az nagyon ritkán van, meg ha van is, akkor is rövid idő. Mondtam már neki azt is, hogy jó lenne kicsit tovább húzni az előjátékot, de ez sem változott annyit. Szex az aránylag jó, élvezem, de ott végképp nem tudok elmenni, mondtam már neki, hogy kívülről kényeztessen, de ritka az is. Magamnak meg hiába csinálom folyamatosan, egyszerűen nem sikerül. Eddig, az előjáték során nem akartam elmenni, mert utána nekem kell egy kis idő, miután újra kívánom a szexet, de már inkább elmegyek akkor, ha tudok, mivel ő szex után csak le veszi a gumit és kész. (jó, volt néha kivétel, de megtudnám számolni, hogy a két év alatt hányszor mentem el a keze által)
Ez megy már a kezdetek óta és már nem tudom mit csináljak, konkrétan néha már csak kötelességnek érzem, hogy neki jó legyen, de én már nem kívánom olyan szinten az egészet. Hiába mondtam neki többször is, hogy figyeljen rám, beszéljen hozzám, kommunikáljunk, az elején egyáltalán nem volt ez meg. Úgy dobált egyik pózból a másikba, én meg csak pislogtam. Most azért figyel erre jobban, de mai napig előfordul, hogy jelzem neki, hogy ez most jó érzés és 2 perc után átfordít. Lovaglóval is próbálkoztam, de annál állandóan úgy begörcsöl a hasam, hogy csillagokat látok. Egyszerűen már inkább csak letudom, kielégítem minél hamarabb, hogy mehessek aludni. És ilyenkor nagyon bűntudatom van miatta
Már nem tudom mit csináljak. Szeretem őt, nagyon. És ő is szeret engem, ezt tudom, hiszen a hétköznapokban a tenyerén hordoz. De félek, hogy emiatt teljes mértékben eltávolodunk. Mondtam már neki, hogy vegyünk játékokat, dobjuk fel, de ez is abbamaradt azzal, hogy majd nézünk valamit.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni és bocsánat a regény miatt. De teljesen tanácstalan vagyok
*privátba ne írjon senki nekem, köszönöm!*
21/N
Fuuuu ettől én lettem ideges:D
Konkrétan rossz azt olvasni, hogy valaki, aki elvileg a szerelmed és szeret (nem győztél meg) nem képes se kommunikálni, se figyelni rád, se proaktívan hozzáállni.
Neki csak az a fontos, hogy Neki jó legyen. Próbálkozik (bár nem értem, ha megmondod, hogy nyaljon tovább, erre fél perc múlva abbahagyja, az NEM próbálkozás- csak egy példa), de valójában nem tesz semmit. Nem nyitott, NEM igyekszik és önző.
A szex 2 emberről szól. Még egy egyéjszakásban is azért fontosnak kéne lennie, hogy a másiknak is jó legyen. Nekem volt egyéjszakásom egy pasival (meg előtte pár hétig kavartunk) akivel semmi több nem volt köztünk, nem voltunk szerelmesek de mégis amikor mondtam, hogy valamit nem szeretnék, rögtön (!) abbahagyta éd ha mondtam mit szeretnék, rögtön csinálta. Nem volt életem legjobb szexe, nem mentem el, volt ami hiányzott persze, de alapvetően tudtam, éreztem, hogy figyel rám. Meg mégiscsak egyéjszakás és első szex ami sokszor kicsit döcögős.
De ő elvileg (?) szeret.
Őszintén, tennék max egy utolsó próbát, elmondani (nem szex közben, hanem egy nyugodt időpontban), hogy pontodan mire vágyom, mi hiányzik stb.
Ha nem változik, hagynám és szakítanék. Hidd el, idővel ez máshol is gondot fog okozni.
Köszönöm mindenkinek! Én is így döntöttem, leülünk és elbeszélgetünk. Remélhetőleg találunk egy olyan egyensúlyt, ami mindkettőnknek jó. Ha ez nem sikerül és változatlan lesz minden, akkor bármennyire is szeretem, nem folytatom így tovább! De reménykedem még, hogy helyre tudjuk hozni, csak ehhez két ember szükséges.
Tényleg köszönöm mindenkinek a tanácsokat!:)
#16 és tényleg szeret, ezt tudom. Naponta többször elmondja, valamint azt is, hogy gyönyörű vagyok. Meglep kis dolgokkal, tervezi a jövőnket, sokszor említi, hogy elakar venni, ölelget és puszilgat stb.:)
Csak szex közben valamiért teljesen másképp viselkedik, nem tudom hogy tud ilyen mértékben más lenni:')
Kérdező (#16 vagyok) semmiképp se okoskodni akarok, hiszen Te ismered, mi csak azt tudjuk amit leírsz.
De valóban azt könnyű mondani hogy szeretlek. Még könnyebb, hogy szép vagy. Ezek szép dolgok, de csak szavak, meg testi kontaktus. És nekem is pl.: ez a kettő az elsődleges szeretetnyelvem, nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol a másik nem ölel meg csak úgy, simogatja meg a hátam néha szeretetből vagy ilyesmi.
De akit szeretsz azért az emberért teszel. Erőfeszítéseket teszel ha kell. Ő (aszerint amit leírtál nem igazán) nem. A tetteket is nézni kell. Nem tudom elképzelni, hogy valakivel akit elvileg szeretek ennyire önző legyen. Akár szexben akár másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!