Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van jobb hatással a libidóra? A rendszeres maszturbálás, vagy a "visszatartás"?
Nekem az a tapasztalatom, hogyha minden nap könnyítek magamon (35F), akkor sokkal jobban kívánom a szexet is, viszont, ha önmegtartóztatok, akkor 2-3 napig egyre jobban kívánom a szexet, utána viszont kezd elhalni az érdeklődésem.
Ti tapasztaltatok hasonlót?
Szerintem a maszti mellőzése ha nagyon hozzászoksz a kezéhez vagy játékokhoz akkor élesben nem fog menni . Saját tapasztalat . Hiába csinálta jól a pasi ott voltam a kapuban de az Istenért nem tudtam élvezni. Aztán a feszkó ideges állapot mert nem tudtam elmenni persze nem a srác hibája de nincs rosszabb egy nőnél akinek nem jött az orgazmus és csak felajzva maradt . Utánna 2 nap kellett hogy magamnak is megtudjam oldalni mert annyira túl lett tolva az izgalmi állapot hogy le blokkolt a szervezetem .
N
Nálam is igaz, pedig 50 éves vagyok.
Ha nem maszturbálok, egyre kevésbé kívánom a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!