Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti és szex közben is folyton lepisilem a párom?
Menj orvoshoz
Valami gond lehet a hólyagoddal
Meg a záró izomzattal
Nekem van egy ismerősöm vele fordul elő ha nagyon nevet akkor bepisil
De mondjuk ő 5 gyereket szült és voltak sérülései
De nálad más a gond
Én kétfelé választom a dolgot :
1. Biológiai rész
2. Élvezkedési rész
1. Sztem, ha csak be be spriccelsz valamennyit a bugyi-farmerba ha nagyon nevetsz, az nem gond sztem. Én nme foglalkoznék vele. Csak akkor, ha már nem nevetsz és akkor is még jön, magyarul nem tudod elállítani.
2. Csodás lehet zéged kényeztetni, mert őrült élvezetes játék. Aki nem próbálta és odzkodik tőle, saját ügye. De eddig bármelyik lányt rávezettem, függő lett. :-)
Ugyanis sokkal intenzívebb és újabb érzésű orgazmussaik vannak, ha (ráérős) maszti közben el-elpisili magát, vagy ha jó sokáig (direkt, mert készül rá) visszatartja és egy jó erős sugárban kinyomva elkezd masztizni. Brutál élmény :-)
Ha téged zavar,kellemetlen,akkor doki.
Ha nem zavar,akkor pelus. Csak az tudja ránézésre megmondani hogy be vagy pelenkázva,aki "szakavaatott" tudja hogy néz ki egy pelusos hátsó.Én már 5éve pelenkába élek pszihés okok miatt.De a tünet hasonló mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!