Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy azért nem nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nem nagyon akar velem szexelni, mert meghízott?

Figyelt kérdés

Barátom felszedett 20 kilót az elmúlt 1 évben, lehet hogy ez az oka annak hogy ritkán szexelünk az utóbbi időben? Nekem nagyon kevés amennyit együtt vagyunk, fiatalon nem havonta akarok szexelni, de arra nem tud válaszolni, hogy miért van ez. Viszont sokszor mondja, hogy elégedetlen azzal, ahogy kinéz. Azt kell mondjam, valóban látszik a hízás.

Szerintetek lehet ez az oka?

2024. jan. 29. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Ha a pajzsmirigy határértéknél a TSH-ra gondolsz, ott az egészsèges emberek 95%-ának 2.5 alatt kell lennie. Sajnos nemzetközileg még mindig 4 vagy 5 a felső határ a laborban… Emiatt sokakat nem is kezelnek. Amennyiben a párodnak mondjuk 3.5 felett van, ott biztosan van probléma. Keressetek egy másik endokrinológust, esetleg magánt, ahol egy komplex hormonális kivizsgálást kap a párod! Remélhetőleg gyógyszert is, amit mindenképpen szedni kell és megszűnnek a panaszai.

Addig is kitartást neked!

2024. jan. 29. 13:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen 11es, erre gondoltam. Egy tizeddel volt neki a hatarertek alatt.

Gondolod hogy ez okozhat ilyen problemakat?

2024. jan. 29. 13:42
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Igen, sajnos okozhat. Nem minden orvos kezeli sajnos… Esetleg segíthet, hogy ne szedjen jódozott vitamint vagy jódozott sót, tengeri ételt a vérvétel előtti hetekben. Hiszen mindez alacsonyabb, hamis TSH eredményt mutat, és sokakat ezért nem vesznek kezelésbe.

Ha sikerül találni egy naprakész orvost, aki kezeli, akkor t4 pótlással meggyógyul. :)

2024. jan. 29. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!