Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy azért nem nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nem nagyon akar velem szexelni, mert meghízott?

Figyelt kérdés

Barátom felszedett 20 kilót az elmúlt 1 évben, lehet hogy ez az oka annak hogy ritkán szexelünk az utóbbi időben? Nekem nagyon kevés amennyit együtt vagyunk, fiatalon nem havonta akarok szexelni, de arra nem tud válaszolni, hogy miért van ez. Viszont sokszor mondja, hogy elégedetlen azzal, ahogy kinéz. Azt kell mondjam, valóban látszik a hízás.

Szerintetek lehet ez az oka?

jan. 29. 08:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Vagy azért, mert megcsalt. 27/N.
jan. 29. 08:50
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Az kizárt hogy 20 kg miatt.
jan. 29. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy valamilyen más természetű gondja van és azért is hízott el ennyire az utóbbi időben, ez miatt is lehet az hogy nem kívánja és mellé még jönnek a kilogrammok, ami hátráltató lehet.

Szeretek vigyázni a súlyomra, mert ha felszalad pár felesleges kiló férfiként megesik, hogy nem kívánom annyira, karbantartva magam semmi gond ilyen téren. Sőt ha elégedett vagyok magammal a feleségem is teljesen megvan elégedve.

jan. 29. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A mozgásszegény életmód, az inzulinháztartás szétzuhanása és a megnövekedett kalóriabevitel mind hatással vannak a libidóra. Negatív értelemben. Ami(k) miatt elhízott, nyilván kihat a tesztoszteronszintre is. Hogy ez stressz, megváltozott életmód, hormonális probléma, lustaság, az részletkérdés.
jan. 29. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hormonális probléma - pl. magas prolaktin, alacsony tesztoszteron, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy probléma, depresszió. Endokrinológiai kivizsgálás kideríti, valami meghúzódik-e a háttérben. A felsoroltak közül mind negatívan hat a libidóra, a hízás miatti feszélyezettség pedig hab a tortán.
jan. 29. 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az elhizás miatt is. De lehet azért hizott meg, mert van valamilyen lelki/testi problémája. A helyedben inkább ezt jarnám körül, hogy miért hízott meg, minden rossz szándék nélkül. Én tudom milyen, ha csak jönnek a plusz kilók...

A páromra nem 20, hanem 30 kg jott fel az évek alatt, ebből már sikeresen leadott 10-et. Ez alatt a folyamat alatt soha nem fordult elő, hogy ne kivánta volna a szexet. Hamarabb kifulladt, ez tény.

jan. 29. 10:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez is lehet egy oka. Az én párom is meghízott a kapcsolatunk alatt egyszer egy nagyon stresszes időszakban. Ő durván 30 kilót szedett fel. Észrevettem, hogy nem szívesen jön ki a zuhany alól meztelenül, pláne nem szerette, ha be is szállok mellé. A szex ritkább lett, ráadásul mindig szinte sötétben. A teljesítménye is rosszabb lett, kevesebbet bírt, az sem volt olyan jó. Én ugyan úgy kívántam, és ezt mindig el is mondtam neki. Itt nem csak arról a 30 kilóról volt szó, hanem az okáról, ami a hízást kiváltotta. Mikor az alap probléma megszűnt, el is kezdte leadni a kilókat. Kb azonnal, az első 10 kiló után hatalmas volt a változás. Azóta újra a régi formájában van, minden helyre is állt. Nekem ez a tapasztalatom, lehet nálatok is ez van. Ne söpörd a szőnyeg alá, beszélgessetek.
jan. 29. 11:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Valoban oka van a hizasnak, nagyon sok munkja volt az utobbi idoben, mozogni sem mozgott semmit. A pajzsmirigye a felso hatarertek fele kozelit, a koleszterinje pedig hatarertek folotti, magas volt az egy hettel ezelotti vervetelen.
jan. 29. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
A cukorszintje rendben van? Pláne a 3 havi átlag tekintetében érdekes
jan. 29. 11:54
 10/13 A kérdező kommentje:
A cukorral nem volt gond, tesztoszteront meg ilyeneket nem vizsgaltak
jan. 29. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!