Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mennyire számít a punci kinézete?
Nekem soha nem volt bajom a puncimmal, igazából úgy voltam vele, hogy olyan, amilyen, nem tulajdonítottam ennek jelentőséget.
De egyik nap egy házibuliban két haver néztek egy képet az egyikük telefonján. Valószínűleg egy meztelen nő lehetett és a testére nem tettek megjegyzést (nem hallottam), csak a puncira, hogy milyen szép salátás stb.
Na, nekem babapuncim van... Alig vannak kisajkaim. Nem olyan szép rózsaszín, kicsit sötétebb. Aztán itt rákerestem a témára és az itteni kérdéseket és válaszokat is elnézve, csak most jöttem rá, hogy a férfiaknak fontos, milyen a punci. Sokak leszolják a babapuncit, hogy unalmas nyalni, a salátás sokkal izgibb...
Mennyit számít egy kapcsolatban vagy csak szexben, ha nem olyan a punci, amilyet vártatok? A babapunci tényleg ennyire unalmas?
Nekem rohadtul tök mindegy, hogy néz ki a punci. A nő számít egyben.
F
A "babapunci jó és a többi is nem feltétlenül ettől függ de a tiéd tuti szexi az fix.
Azonban érdekes, hogy szexpartnert keresek egy oldalon ahol regisztráltam és ott sokan kitesznek képeket. kb 50%-ban kifejezetten taszító puncikat töltenek fel egyesek mintha nem lenne önkritika. Szóval van kifejezetten taszító is de a tiét miatt nem kell aggódj a babapunci mindig babapunci marad. F.
Valamiért a babapunci az nem tetszik nekem.
A saláta meg igen. Sokan meg fordítva vannak vele.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld!
Azt bánom, hogy a kérdésbe nem írtam bele, hogy nem kérek privátot... :D
Nem kizáró ok a punci kinézete, de sokkal jobban felizgat egy salátás punci mind látványra, mind játszani vele és nyalni.
Hasonló lehet talán mint a cici méret kérdése. Nem kizáró ok, ha kisebb, de sokkal jobban felizgat, ha minél nagyobb. Mondjuk C kosártól felfelé már elég durván elkezd csorogni rá a nyálam ;)
Pont azon gondolkodtam, hogy hogy lehetne megállapítani más külső adottságokból, hogy valakinek salátás puncija van-e... :P
F
Nekem szingli pasiként inkább a husis,salátás...
Bár sajna nem nagyon volt dolgom ilyen,vagy hasonló puncival.
Főleg,ha teltebb,èrettebb Hölgy a "tulajdonosa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!