Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már innen olyan szexrandi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már innen olyan szexrandid ami rosszul sült el? Rossz volt a partner, agresszív volt, rád akaszkodott utána...bármi

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#6os pedig lehet találkozni itt normális nőkkel is.

Egy normális 45f. 🤣

2024. jan. 28. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
2-es, mire számítottál, és mit kaptál helyette? Érdekel, hogy lehet csalódni férfiaknak a szexben.
2024. jan. 28. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Hülyéket ki lehet sajnos mindenhonnan "fogni", itt sem jobb a helyzet. Agresszív nem lesz, mert első randin nincs szex, ha nem szimpi akkor meg nincs második randi.
2024. jan. 28. 20:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Innentől talán privátban folytassátok, kezd túl sok lenni a humorotok a kérdés alatt. Kössz.
2024. jan. 28. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak pár emberrel volt innen személyes találkozóm,azok mind jól sikerültek. Csak egynek lett szex a vége, a többi pasival normálisan elváltunk, de azóta is beszélünk néha.

Viszont egy pasi volt, akivel nem találkoztam, mert valahogy megéreztem, hogy valami nem stimmel vele. Elmondtam, hogy hagyjuk abba az ismerkedést, nem egyezünk, stb. Aztán elkezdett napi szinten levelekkel bombázni, aztán átváltott dühbe, aztán megkereste valahogy a Facebook profilokat, ott is írogatott, természetesen sosem válaszoltam. Hol normálisan írt, hol pedig mint egy kattant. Nem bántam meg hogy hagytam, aztán egy jó fél évre rá hál istennek abbamaradtak a levelek, gondolom talált magának mást akit zaklathat.

2024. jan. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!