Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A román, vagy erdélyi nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A román, vagy erdélyi nők tényleg vadabbak, agresszívabbak mint a magyar társaik?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor szerintetek miért?
2023. okt. 17. 09:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Ezt a kédés hogy kerül ide? Én nem ide szántam. Semmi köze a szexuális témához. Na mindegy csak gondoltam jelzem.
2023. okt. 17. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem hinném, hogy a viselkedés összefügg azzal, hogy ki milyen földrajzi helyen tartózkodik.
2023. okt. 17. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szexualitás vagy sem, de ez egy teljesen téves sztereotípia! Ismerek erdélyi, sőt román hölgyeket is, semmiben sem vadabbak, agresszívabbak mint más nemzet lányai.
2023. okt. 17. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szexkultúra adottság tanulás igény tapasztaltság együtthatói,Föld minden területén vannak optimális és passziv emberek és extrémek .
2023. okt. 17. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A környezetemben sok ilyen személy van: 1 nagyon g*a személyiségű, a másik totál normális, a harmadik pedig egyfajta álomvilágban él, de fifkás.

Így összesítve azt mondanám, hogy inkább elfogadható a személyiségük, de máshonnan más történeteket hallottam, így azt mondom inkább, hogy 4 lépés távolságot kell tőlük tartani.

2023. okt. 17. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Románia azért nem pici ország, és a neveltetésben, a kultúrában is nagy eltérések vannak. voltam többször nem Magyarországon egy román örömlánnyal, hogy honnan származott nem tudom, stílusban amikor beszéltem vele visszafogott volt, de az ágyban igazán bújós és szenvedélyes. Csak az én feltételezésem, de talán régebben, vagy most is elzártabb területeken alakulhatnak ki hasonló személyiségek, de azért a XX. században mindenki költözött mindenfelé.
2023. okt. 17. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Agresszívek, mert medvékhez vannak szokva.
szept. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!