Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan is benedvesedik a barátnőm és nem érzem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőm túlságosan is nedves lesz szex közben és nem érzünk egymásból semmit szinte már. Elején jó amikor beteszem, de lökök párat és ennyi volt. Intimtornával próbálkozik, szóltam neki, hogy nekem így nem jó a szex. Nem akarom ezért elhagyni. Mit csináljak? Mit csináljunk?2024. jan. 28. 11:26
2/8 anonim válasza:
Kihúzod, letőrlöd, visszarakod.
Veszel egy vékony vibrit, feltolod és mellétolod.
3/8 anonim válasza:
Fel vagyok készülve a lepontozásra, de egy normális, átlagos métettel kizárt, hogy olyan nedves legyen, hogy nem lehet érezni.
4/8 anonim válasza:
#3 Jól is tetted, mert addig nem terjed a logikád, hogy nem minden nő egyforma. Én is találkoztam olyan csajjal, hogy alig éreztünk egymásból valamit, csak ha rászorított. Pedig nekem valamivel átlag feletti a méretem.
5/8 anonim válasza:
Feküdjön hasra a lány összezárt lábakkal és úgy rakd be neki
7/8 anonim válasza:
Sajnos tág a csaj. Keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!