Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a 15 cm pénisz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 15 cm pénisz az szégyelni való? Mert bele futottam olyan csajba aki még jegyezte hogy lehetne nagyobb.

Figyelt kérdés

2024. jan. 27. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
A csajnak nem volt még kellő tapasztalata.
2024. jan. 27. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Az első barátomnak is 15cm volt és számomra az volt a tökéletes méret, de nem vagyunk egyformák! Szerintem nincs mit szégyellni rajta!
2024. jan. 27. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Tudod használni?
2024. jan. 27. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem a te hibád, hogy rászokott a lófªszra.
2024. jan. 27. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, látom sokan lehúztak. Természetesen azért kérdeztem ezt, mert ha amúgy jó az ágyban, akkor nem hiszem, hogy gond a méret.

Ha vki 20+ centis, azt' egy perc alatt elsül, akkor kb mindegy is a mérete.

2024. jan. 27. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Azért lássuk be, olyat még nem olvastunk itt, hogy nagy a farkam de rossz vagyok az ágyban. :D
2024. jan. 27. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen elég-e a 14-15 cm kérdésekről mindig a klasszikus vicc jut eszembe:

A feleség reggel vidáman ébred, a férje kérdezi, hogy mitől van ilyen jó kedve? A feleség erre mondja, hogy azt álmodta, hogy pénisz kiállításon volt. Volt ott eres, hosszú, vastag, kőkemény is. A férj rákérdez, hogy az övé is ott volt? Mire a feleség, hogy igen, a sarokban egy dobozban az apróságok között. Másnap a férj ébred vidáman, a feleség kérdi, hogy mi van? A férj mondja, hogy vagina kiállításon volt álmában. Volt ott fiatal, borotvált, természetes, fazon igazított, stb. A feleség rákérdez, hogy az övé is ott volt, mire a férj, hogy hát persze, abban tartották a kiállítást.:)

2024. jan. 27. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
#1 vagy ez esetben túl sok tapasztalata volt......
2024. jan. 27. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
nem
2024. jan. 27. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Az enyém 15 cm, és jópár nőm volt már. Soha senki nem bántott meg miatta, sőt. Viszont volt néhány partnerem, akinél igen, egyértelműen éreztem én is, hogy harangozok bennük. Hosszra is tövig ment, de inkább a vastagsággal volt a gond (4 cm vastag az enyém). Hosszútávon lehet már gondot okozott volna. De a csajaim nagy részének meg pont jó volt, általában még vigyáznom is kellett, hogy ne menjek túl mélyre bizonyos pózokban, szóval nekem hosszabb nem is kéne, max vastagabb. A lényeg, hogy olyan nővel kell lenni, akivel összepasszoltok. Ha valaki nagyon tág, nyilván egy nagyobb méretű pénisz kell neki, de a aki normál vagy szűkebb, az imádni fogja a 15 cm, hogy nem szakítod szét minden alkalommal.
2024. jan. 28. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!