Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly 9 alkalommal tudtunk szeretkezni a feleségemmel, ebből volt egy nap amikor 2 alkalommal. Az évek alatt elég sok mindent megpróbáltam, hogy valami kis tűz visszajöjjön a házasságunkba. Mit kellene még tennem?
Figyelt kérdés
48 éves vagyok, és ez megy kb 10 éve. Kapcsolatunk most jó, amikor rosszabb volt az a szeretkezés hiány miatt volt. De ha ezt nézem hatvanéves koromig jó esetben lesz 100 szeretkezés az életemben? Eljutottam arra a pontra, hogy gondolkodok a félrelépésen. Nem vagyok nagy igényű a szex mennyiségében, de 2-3 naponta igényelném. Vagy ebben a korban a nőknél ez a normális? 46 éves.#Önkielégítés, vagy félrelépés?
jan. 26. 16:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem ne add fel, menjetek el akár egy másik szakemberhez.
12/14 anonim válasza:
Nálam kb.ugyanez volt,én félreléptem elég sok nővel,amit nem bántam meg.
45F
13/14 anonim válasza:
Sok nőt zavar a gyerekek jelenléte a házban. Ezt valahogy meg kell oldani.
14/14 anonim válasza:
Hát kérdező, az lenne a legajánlatosabb, hogy ha magad döntenéd el, hogy neked mi a jó. Mérlegelj! Amúgy semmi baj nincs ott sem. Fogadjátok màr el, hogy nincs kötelező adok-kapok a szex terén egy kapcsolatban. Mosolyogjatok többet! Lehet kikezd veled többször a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!