Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetvegen el fogom valoszinuleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetvegen el fogom valoszinuleg vesziteni a szuzessegem, de lany nem tudja, hogy szuz vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok es van wgy lany akivel mar regota beszelgetunk meg talizgatunk, de most egyedul lesz otthon a hetvegen es athivott magahoz. Ugy gondolom, hogy szexelni is akar majd, eddig is voltak ra utalasai, hogy akarna. De en meg szuz vagyok es mivel szegyellem elotte igy nem merem elmondani neki. Mit tegyek? Nem akarom, hogy megtudja, hogy most csinalom eloszor viszont, en is szeretnem a dolgot.
2024. jan. 24. 01:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Úgyis ràjön a bénàzàsból kàr titkolni úgy még kínosabb.
2024. jan. 24. 03:39
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Így van, rá fog jönni. Arról ne is beszéljünk, hogy majd annyira rástresszelsz, hogy fel se fog állni.
2024. jan. 24. 07:28
 3/27 anonim ***** válasza:
34%
20 éves vagy, nem ciki az. Inkább aranyos.
2024. jan. 24. 07:56
 4/27 anonim ***** válasza:
31%
Előtte menj el egy prostihoz.
2024. jan. 24. 07:56
 5/27 anonim ***** válasza:
50%
Semmiképpen ne mondd el! A nők ösztönösen azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik más nőknek is kellenek. Ha megtudja, hogy szűz vagy, valószínűleg lemondja az egészet valami átlátszó dumával. Nem fog rájönni, szűzen is lehet valaki jó az ágyban, és tapasztaltan is lehet béna. Ha mégis ettől tartasz, menj el előtte egy prostihoz, aki vállal szűztelenítést!
2024. jan. 24. 07:58
 6/27 A kérdező kommentje:
Ahhj nemar, nem akarom, hogy rajojjon. Es ha esetleg azt mondom neki, hogy o legyen felul, akkor is feltuno?
2024. jan. 24. 08:23
 7/27 anonim ***** válasza:

Fú öcsém, mit parázol rá ennyire? Így felállni sem fog ha ráparázol, csak szólok.

Elmondani meg nem kell, amúgy is le fog esni neki valószínűleg.

Nemhogy inkább élveznéd a helyzetet, te inkább parázol, kicsit szedd össze magad.

2024. jan. 24. 08:35
 8/27 A kérdező kommentje:
De en kedvelem a lanyt es tobbet is szeretnek tole es az alapjan ahogy beszelunk o is, sot igazabol beszeltunk is errol, de ha rajon akkor nekem annyi.
2024. jan. 24. 08:37
 9/27 A kérdező kommentje:
Ezer parazok, mert nem szeretnem evlesziteni ot.
2024. jan. 24. 08:38
 10/27 anonim ***** válasza:

9

Pont azért fogod elveszíteni, mert parázol, és nem felszabadultan kezeled a helyzetet. Ez a 22-es csapdája.

Nem kellene, ha szeretnéd a lányt. Nem kell erőlködni meg parázni dolgok miatt, egyszer élsz, és valószínűleg ezt a lányt is csak egyszer kaphatod meg.

Nem kell elmondani neki, már írtam, úgy is lejön neki, de nem baj.

2024. jan. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!