Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy valoszinuleg sosem lesz sajat csaladom?

Figyelt kérdés

30 eves no vagyok, kb egy eve ert veget a 10 eves kapcsolatom. Nagyon jol megvoltunk, de nem tudtunk egyutt elni.

Azota probaltam ismerkedni, de nem megy. Mindenkit az exemhez hasonlitok es igazabol kedvem sincs uj emberekkel ismerkedni.

Nagyon maganyos vagyok, imadom a gyerekeket, szeretnek sajatot, de egyedul eleg nehez osszehozni. Nem erzem jol magam ebben a helyzetben, de a fentiek miatt nem tudok, akarok tenni ellene.

2019. márc. 16. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Van egy rakás fazon itt az oldalon, aki ugyanígy gondolkodik, mint te. Állj össze valamelyikkel.
2019. márc. 16. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Adj időt magadnak, dolgozd fel a szakítást szép lassan.

Mindenkiben őt fogod keresni, ha nem engeded el.

2019. márc. 16. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Hát így tényleg elég nehéz lehet...hogyhogy nem tudod túltenni magad rajta ?

32/f

2019. márc. 16. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
10 évet nem is lehet 1 év alatt nagyon kiheverni. Addig meg nehéz lesz másnak esélyt adni.
2019. márc. 16. 20:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Azert, mert a szakitas nem azert tortent, mert elmult a szerelem, hanem nekem mentalis problemaim lettek

(rokon halala miatt poszttraumas stressz, uj munkahely folyamatos stressz es mivel minden csaladtagom, baratom 300 kmre volt tolem, magany miatt depresszis lettem, sok valtozas tortent egyszerre es sajnos nem tudtam kezelni, szakitottunk es elkoltoztem )

2019. márc. 16. 20:45
 6/13 anonim ***** válasza:
5%

ha kell sperma szólj.

amúgy meg mondd el ezt neki.

2019. márc. 16. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Tehát az élet minden területén problémáid voltak, ezért tönkretetted az egyetlen dolgot ami működött... Gratulálok.
2019. márc. 16. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, hogy a volt párod nem tartott ki melletted ebben a nehéz időszakban. Légy türelmes magaddal, idővel jönni fog a változás, de ahogy előttem is írták, 10 év nagyon hosszú idő, teljesen normális, hogy 1 évvel utána így érzel... ha gondolod akér szakember segítségét is kérheted, lehet segítene.
2019. márc. 16. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Miért szakitottatok pontosan?

Mi történt köztetek?

Mesélj :)

Ha kiirod magadból a dolgokat, az is segíthet....

2019. márc. 16. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Sperma 😂😂😂
2019. márc. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!