Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele a tinder agyonsminkelt, jól szituáltnak látszó, divatos ruhákban fotózkodó lányokkal?
Figyelt kérdés
Alig találni normális, átlagos lányt, pedig szerintem sokan lennénk akik őket kedvelik jobban2024. jan. 23. 17:23
1/5 anonim válasza:
Töröld le a faszba, ha nem csak dugni akarsz.
2/5 anonim válasza:
Mert ezek a lányok nem normálisak és nincs normális értékrendjük. Nem akarnak normális kapcsolatot, csak minél több követőt, hátha kapnak belőle pénzt aztán nem kell dolgozni. Vagy gazdag palit akarnak szerezni. Le kell törölni ezeket a szarokat. Esély nincs találni. 10 éve vannak társkereső appjaim egy kezemen meg tudom számolni, hány kapcsolatom lett belőle. Szex az más.
3/5 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy a lányok saját maguknak szeretnének tetszeni. Szerintem így látják szépnek magukat. Nekem mindegy, az ő dolguk.
4/5 anonim válasza:
A r@b@nc@k gyűjtőhelyén ne is akarj normális lányt találni. :)
5/5 anonim válasza:
Direkt azért hogy a férfiak szexuális vágyait minél jobban felfokozzák. Tinder szexpartnerkereső így ezen ne legyél annyira meglepődve kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!