Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is bejön Billie Eilish?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejön Billie Eilish? Imádom a stílusát, hasonló stílusú lányok jönnek be.

Figyelt kérdés
Végre nem az unalmas mindennapi stílus. Aki hasonló az mennyire érzi magát magabiztosnak lányok? Ami nem mainstream azt egyesek nem tudják elfogadni sajnos...

2024. jan. 23. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is be jön ! Már elég nőies lett szép csinos és azok a cicik áhhh
2024. jan. 23. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Mint nő, nagyon szexi, de a stílusa és az életfelfogása miatt teljesen kiábrándító.
2024. jan. 23. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Alternatív stílusú lány vagyok, de Billie öltözködése szerintem szörnyű :D pedig amúgy szép lánynak tartom. Persze hordjon azt amit szeretne, ugyanúgy bírom, csak én nem öltöznék így, szerintem előnytelen.

Én elég magabiztos vagyok, direkt próbálok kilógni a tömegből, agyamra megy hogy mindenki ugyanolyan és meg se tudom kb különböztetni őket. Vagy szeretnek vagy utálnak, de közömbösséggel nem találkozom gyakran. Nekem ez így pont jó, élvezem.

2024. jan. 23. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom tudjátok hogy a lányokhoz vonzódik. 100.000 követője szűnt meg, miután kiderül, vajon miért. Gondolom ők is róla ábrándoztak, amíg a valóság pofoncsapta őket.
2024. jan. 23. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
á. bennem még mindig a zsákokba öltözködő body positivity harcos imidzs él róla. aki leharapná a fejét bármelyik fiúnak, aki külsőre csinosnak mer találni egy lányt. (arról a főbenjáró szörnyűségről meg ne is beszéljün, ha még felnőttfilmet is néz).
2024. jan. 23. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

És azt hitték, ha követik az Instagramon, akkor mind a százezrükkel lefekszik? Egyébként úgy tudom, hogy biszex, nem leszbi, de a kérdés szempontjából az sem számytana.

2024. jan. 23. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem jöön be.
2024. jan. 23. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jön be ez a stílus, főleg ezekkel a nőietlen, bő ruhákkal.
2024. jan. 24. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Hiába nyomtok rá hogy "a válasz nem hasznos", ez egy egyszerű tény, amit írtam a téma kapcsán ugyanúgy mint a 6. válaszoló, körbejárt a sajtóban, ő maga nyilatkozott róla, és azt is a hírfolyamban hozták le, hogy ezután kikövették 100.000-en. Ez pedig egyszerű tény, amit nem én találtam ki, olyan kegyetlenül buták vagytok hogy egy egyszerű szöveget nem tudtok értelmezni :D

2024. jan. 29. 04:13
 10/10 anonim ***** válasza:
A 6-os válasz éppen a 4-esnek szól.
2024. jan. 29. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!