Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi épp elélvez ugyanúg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi épp elélvez ugyanúgy veritek (vagy cumiztok, dugtok) tovább?

Figyelt kérdés
Én amikor elélvezek, nagyon érzékeny lesz közben nagyon le kell lassítani finoman akár szájba akár punciba mikor spriccelek, volt olyan hogy a csaj pl. verte volna miközben spriccelt az nem jó egyáltalán, fájdamas nem élvezetes. De mindig is így volt. Melyik a gyakoribb fajta lányok?

2024. jan. 22. 18:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10 Gondolom előtte olyanok voltak neki akiknél be kellett lassítani (megállni amíg lüktet) és azt szokta meg.

De látom egyelőre a szavazatok alapján mi vagyunk túlsúlyban.

9 Én is azt szeretem :)

2024. jan. 23. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Vagy inkább olyanok voltak, akik egyszerűen nem voltak még elég tapasztaltak, vagy nem mutatta meg senki előtte nekik, hogy kell. Legtöbb fiatal csaj alapból nem is veri jól.
2024. jan. 24. 05:06
 13/13 anonim ***** válasza:
A csúcsra érni az egy fájdalamas érzés. 🫣
2024. febr. 14. 01:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!