Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masszőz szolgáltatásainál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszőz szolgáltatásainál létezik, hogy szexre is sor kerülhet?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a szex masszázst szalonban. Bár ki van irva, hogy nem nyújtanak semmilyen szexuális szolgáltatást, de létezik, hogy csúszka vagy lingam után mééégis van behatolás?

Van bárkinek ebben valamilyen tapasztalata?

2024. jan. 22. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia letezik igen
2024. jan. 22. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja de csak kifejezetten erre a célra lévő masszőrök.

Értelmes emberek akiknek ez a munkájuk ezaz amivel pénzt keresnek amiből megélnek, azok nem fognak kockáztatni egy szexmasszázst.

Én is dolgozok masszőrként, de ezt meg sem próbálnám, ebből élek, ha valami félresiklik valamit rosszul értelmezel a karrierednek lőttek.

Szóval csak olyannak csinálok szex masszázst akivel úgymond együtt is vagyok.

Ha nőktől vágysz ilyenre akkor keress a rosszlányokon. De pasiban is van ilyen kereső.

2024. jan. 22. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne. Diszkrét masszázst hirdető a Startaprón miközben maszírozott elmondta mennyi lenne ha szexelnénk a végén. Mivel nem vittem csak a megbeszélt összeget magammal grátisz kiverte kézzel.
2024. jan. 22. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik 1x volt velem is amikor kivételesen engem massziroztak...annyira nem volt hűha élmény. Azokat jobban élveztem amikor én massziroztam a sulitársaimat F. :D
2024. jan. 22. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Masszőrlányok 99%-ánál nincs szex, még ha rosszlányokon hirdetnek, akkor sem. Ha ilyenre vágysz, azzal mehetsz biztosra, ha prostihoz mész, aki masszírozni is tud.
2024. jan. 22. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Melyik szalont ajánljátok?
2024. jan. 22. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Az Éden Masszázs helyre gondoltam speciel, de a masszőzök a rosszlányokon is fent vannak...
2024. jan. 22. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fent vannak, de a masszázs kategóriában. Ez azt jelenti, hogy szexelni nem lehet velük. Egyébként jó hely, voltam már ott többször, de dugás nincs.
2024. jan. 23. 07:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi, ez igy jogos is.

Csupán gondoltam, ha fél órán át odalent dolgozik az élvezetért, ha többet fizetek, akkor esetleg más is történhetne.

2024. jan. 24. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!