Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan lány ,nő aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány ,nő aki szereti az anált esetleg még jobban ?

Figyelt kérdés
Melyik pózban a legjobb,és milyen gyakran ?
2024. jan. 15. 21:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
61%

A szubom szereti.

45/F

2024. jan. 15. 21:29
 2/36 Silverfox30 ***** válasza:
82%
Volt egy szeretőm aki jobban szerette! Már már fusztráló is volt néha!
2024. jan. 16. 04:12
 3/36 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy rövid kapcsolatom egy középkorú nővel, aki imádta, seggből szájba is mehetett volna, de nem volt gusztusom hozzá. Az izgatta fel, ha a saját seggébe meg a partnerébe dughat minél nagyobb tárgyakat, amit aztán lenyalogathat.

Az is tetszett neki, ha levizelik meg torkon dugják. Nem tudom, hogy ez subság-e vagy más abberáció.

Szép és csinos volt, hatalmas mellekkel.

Emellé viszont totál proli volt, és nem is vágyott kapcsolatra, együtt aludni vagy más programot csinálni nem volt kedve.

Se szexben, se felfogásban nem passzoltunk.

2024. jan. 16. 12:21
 4/36 anonim ***** válasza:
79%

Szeretem de nem jobban mint punciba.

Kifli, kutya, hason fekve.

2024. jan. 19. 06:35
 5/36 anonim ***** válasza:
72%
A párom szereti. Kutyában főleg.
2024. jan. 26. 07:28
 6/36 anonim ***** válasza:
62%
Az hogy milyen pózban sajnos ki kell tapasztalni. Kinek mi a kényelmesebb és élvezhető. Az egyik exem kutyában egyszerűen imádta. A másik pedig csak úgy tudta élvezni ha lovagolt rajta. A mostani partneremnek pedig az a legjobb ha hason fekszik közben. A legfontosabb az az hogy sikosítóval nem szabad spórolni. Illetve ne víz bázisú legyen mert az hamar ragacsos lesz. Az hogy egy nő jobban szereti pedig megint egyén függő. Bár azért az éveim alatt a legtöbb nő mindig kérte,pedig soha nem erőltetem vagy volt elvárás feléjük.
2024. febr. 14. 09:26
 7/36 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretem, de punciba jobb. A 2 együtt viszont tényleg nagyon jó. Fáj is, de izgatóan kellemes, feszítő érzés. De ehhez olyan fiúk kellenek, akik értenek is hozzá.
2024. febr. 14. 22:43
 8/36 anonim ***** válasza:
67%

A feleségem imádja. Van hogy csak random ujjazom a fenekét.

A farkam is imádja benne, kéri is hogy rakjam seggbe.

2024. márc. 2. 09:53
 9/36 anonim ***** válasza:
67%
A mostani párom nem nagyon szereti, de az előző nagyon élvezte.
2024. márc. 2. 14:41
 10/36 anonim ***** válasza:
42%
Nagy a farkam. Sose akarta senki seggbe.
2024. márc. 3. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!