Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan lány ,nő aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány ,nő aki szereti az anált esetleg még jobban ?

Figyelt kérdés
Melyik pózban a legjobb,és milyen gyakran ?
2024. jan. 15. 21:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
Volt egy barátnőm aki igényelte volna de sosem sikerült hogy betegyem,azt monta hogy túl vastag.
2024. máj. 3. 14:02
 22/36 anonim ***** válasza:
78%
Igen szeretem nem mondanám hogy jobban de jó.
2024. máj. 4. 15:29
 23/36 A kérdező kommentje:

Mennyi pozitív válasz ...

Köszönöm ment a zöld !

2024. máj. 4. 17:07
 24/36 anonim ***** válasza:
69%
Egy volt élettársam első hosszú tartalmas randin kijelentette imádja segggbe . Puncija ellazulva egy ujjal is szoritott de a sikositott seggébe 2 ujj is befért . Pár lökés után sikoltva élvetett végtelenségig , teli dpricceltem , aztán mehetett óvszerrrel a vaginájába extázisig .
2024. máj. 25. 15:05
 25/36 anonim ***** válasza:
81%

Az előző pasim sokszor akarta volna seggbe. De sosem jött össze annyira nem akartam . Szopással ugyanez . Gyűlöltem szopni.

Aztán van a mostani párom , akinek én hoztam fel a seggbe témát. Azt mondta fújj ő sosem. Aztán valahogy mégis. Imádja én is ő is . Pedig szexuálisan elég visszafogott pasi (volt) . Mostmár minden vágyunkat kiéljük egymás mellett játékoktól kezdve minden.. és szopni is imádom .

Tehát nem mindegy ki van az ember mellett.

Kérdésre a konkrét válasz igen. Az elején csak oldalról kifli pózban bírtam most meg igazából bárhogy. De hason a legjobb.

júl. 22. 17:28
 26/36 anonim ***** válasza:
74%
Kutya pózban a legjobb:)
szept. 16. 14:21
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem popsiba is! Általában a menetek végén szokott lenni anál!
szept. 17. 15:34
 28/36 anonim ***** válasza:
75%

Házasságig csak úgy enegedtem.

És volt időm megszeretni...kicsit jobban is,mint máshová.

szept. 17. 19:30
 29/36 Silverfox30 ***** válasza:
83%
2-es vagyok! A szeretőm azóta a párom lett! Ő imádja és igényli! Annyira eltud lazulni, hogy szinte minden együtt lét alkalmával készen áll rá! Szerencsémre (mert heves természet vagyok) igen kis kancás tud lenni. Sok nővel voltam életemben de nem gondoltam, hogy találok olyat aki minden elvárásomnak megfelel! Tehát van ilyen nő! De ahogyan az elöttem szólóval értsek egyet! Kell a megfelelő partner!
szept. 25. 12:19
 30/36 Károly farkasok ***** válasza:
27%
Persze. Ugy hívják masik meleg... nem te! A másik....
okt. 28. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!