Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gond van a szexxel ki és miért nem próbálják rendbe hozni?
Szerintem nem így van. Nálunk is vannak problémák, nyugodtan higgadtan beszélünk róla, megpróbáljuk magunk megoldani, ha ez nem megy, erre vannak a párterapeuták és a szexuálpszichológusok. Sokan csak inkább nem akarják, hogy más is tudjon a problémájukról, mert még ez a mai világban mindig egy akkora tabu téma, pedig egyáltalán nem kellene hogy az legyen.
Persze ha semmi megoldás nincs, vagy az egyik fél passzív, sok mindent nem lehet tenni ellene, de szerintem ha mind a két fél szeretné helyrehozni, akkor nem lehetetlen.
Köszönöm 1-es! Ezért tettem fel, mert egy ide illőkérdés.
2-es; igen jól irod. Egyik utánozza a másik 'idó*át. Viszont akoor sem a jó lépesek felé halad. Miért? Ugye?
3-as. Jó amit írsz, bár elvesztetted az irásban a fonalat a saját szavaidban, azért erthető maradt.
Nos. Kerdés még mindig. Miért utánozzák egymás szokásait az emberek.ahelyett, hogy rendet teremtenének az ágyban?
Nem mindig lehet azt csak úgy megbeszélni. Nem mindig egyformán vevő a dologra mindkét fél. És nem csak a szexben. Ha ez ilyen egyszerű lenne, válás sem lenne, hiszen elég megbeszélni. Mindenkinek van egy egyénisége, aktuális lelki állapota, igénye.
Pl van egy dolog a szexben, ami jól működött 7 évig, aztán már nem esik nekem jól. De a párom úgy szereti. Hosszú hónapok után fogadta el, hogy nekem nem jó úgy, és lassan változtatott. Viszont mindig érzem, hogy neki ez egy nagy lemondás, és hiányérzeze van. És általában nem egy ilyen dolog van egy kapcsolatban, sok apróság meg összetevődik, és könnyen elég lesz valamelyik félnek, és azt mondja, hogy neki így jó, és nem tud, akár többet változni, vagy lemondani. A másik meg vagy kidobja, vagy belenyugszik. Mást úgysem tehet.
#8 Úgy ,hogy huszonéve házasok vagytok. semmi másban nincs fennakadás csak a szex halványul meg. Nem vágysz rá hisz már minden centijét bejártad...innentől inkább már az eszével szeret az ember.
Azt szokták mondani a kezdeti nagy vágy és szerelem idővel kölcsönös tiszteletté alakul.
Nálunk például páromnál lett egy egészségügyi probléma ami nehézzé teszi a szexet. ..az orál pedig soha nem volt a kedvence.
Szép lassan elkopik a dolog.
53F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!