Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom miért borotválja magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért borotválja magát újabban?

Figyelt kérdés
Ő a férfi. Engem nőként nagyon zavar a sajátom, sosem azért csináltam meg mert divatos, vagy ilyesmi. A kapcsolatunk elején ő nem borotválta. Most viszont már igen. Vajon a kedvemben akar járni? Nekem ez nem számít, sőt inkább az tetszik, ha a férfi szőrös, vagy legalábbis valamit rajta hagy. Mindenesetre én azért nem kèrdezek erre rá, mert úgy vélem mindenki érezze jól magát, ahogy van, és ha neki most így a jó?

2024. jan. 21. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem higénikusabb akkor se, azt a tisztálkodással lehet elérni.

Annak pont meg van az élettani hatása, azért nőtt oda.

2024. jan. 21. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
'93-4-ben még nem volt ennyire mindennapos a női nemi szervek teljes szőrtelenítése. Egyik este meglepetten vettem észre,a feleségem tök csupasz alól.3 éve voltunk házasok,soha ilyenről nem esettszó köztünk. A miértre azt válaszolta,meg akart lepni,meg látta a kolléganőjéét,stb.Rá egy hónapra üres lakás fogadott egy cetlivel: Ne keress,mást szeretek már.Ennyit a spontán dolgokról.
2024. jan. 21. 13:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Én lepődnék meg a legjobban, ha megcsalna. Semmi jele nincs a viselkedésében, főleg nem abban, ahogy rámnéz. Meg se fordulna a fejemben...
2024. jan. 21. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán csak kérdezd meg! Hátha kézenfekvőbb választ kapsz tőle,mint tőlünk.Együtt éltektestileg-lelkileg van közötök egymáshoz.Bármilyen jól érezhetné magát a párom,ha zöldre festené a haját,vagy egy pingvint tetováltattna az orrára.Engem ba@ottul idegesítene,hiába az ő teste.
2024. jan. 21. 14:07
 15/22 anonim ***** válasza:
#12 és nem lépődtél meg?
2024. jan. 21. 14:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Meglepődtem,furcsálottam is. Na de mint látható,nem az én kedvemért csinálta.
2024. jan. 21. 14:36
 17/22 A kérdező kommentje:
5 hónapja vagyunk együtt 14-es, fel sem merült az összeköltözes sajnos mert én egyetemista vagyok és erre nem telik egyelőre.
2024. jan. 21. 17:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy egy ennyire egyszerű dolgot miért nem vagy képes simán megkérdezni tőle?

Mi tart vissza? Netán nem vagytok lelki társak? Nem szoktatok beszélgetni?

2024. jan. 21. 17:39
 19/22 A kérdező kommentje:
Pénteken tűnt fel a dolog de eszembe jutott h egy ideje ilyen neki. Azóta nem találkoztunk, messengeren nem kérdezek ilyeneket xd
2024. jan. 21. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kellemesebb úgy, kipróbálta, megtapasztalta.
2024. jan. 21. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!