Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom miért borotválja magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért borotválja magát újabban?

Figyelt kérdés
Ő a férfi. Engem nőként nagyon zavar a sajátom, sosem azért csináltam meg mert divatos, vagy ilyesmi. A kapcsolatunk elején ő nem borotválta. Most viszont már igen. Vajon a kedvemben akar járni? Nekem ez nem számít, sőt inkább az tetszik, ha a férfi szőrös, vagy legalábbis valamit rajta hagy. Mindenesetre én azért nem kèrdezek erre rá, mert úgy vélem mindenki érezze jól magát, ahogy van, és ha neki most így a jó?

jan. 21. 11:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Meg kéne beszélni...
jan. 21. 11:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan létezhet olyan kapcsolat, ahol az egyik fél nem tudja megkérdezni a saját párját arról, hogy miért csinál olyat, amit addig nem...
jan. 21. 11:46
 3/22 A kérdező kommentje:

Na kaptam egy olyan privátot, hogy a párom lehet megcsal... :D 5 hónapja vagyunk együtt, soha 1 percig nem használt Tindert sem előttem, a munkahelyén nem találkozik nőkkel szinte és ha elmegy valahová szórakozni, ahogy én is ő is mindig küld képeket és mindig hozzátesszük, hogy veled sokkal jobb lenne a buli is. Részéről is azt érzem hogy maximálisan rózsaszín köd van ma is. ;)

Egyetemista vagyok, vizsgák miatt eddig nem merült fel bennem ez a kérdés de legutóbb realizálódott bennem, hogy változtatott azóta nem találkoztunk mert vizsgáim vannak. A hónalját mindig borotválta, mert zavarja az izzadás ezt megbeszéltük. Ahogy azt is, miért nem tetoválunk.

jan. 21. 12:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Most erre itt várod a választ?

" Mindenesetre én azért nem kèrdezek erre rá, .... .... ha neki most így a jó?"

Magadnak mondasz ellent.

jan. 21. 12:09
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező adj Hálát Istennek ,hogy az hülyeség nem fáj mert te ordítanál

Abba bele se gondoltál ,hogy a higiénia miatt csinálja ? Mert tudod ha túl hosszú a szőr az zavaró tud lenni

-Viszket

-Izzad

-Szagosabb lesz hamarabb

-És ha mondjuk nem hord alsó neműt mert mondjuk nem akarja fel venni akkor a cipzár be is kapja a szőrt

jan. 21. 12:16
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Két szőrös mackó. :D :D :D
jan. 21. 12:20
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség 5-ös. Van aki férfiként nem tart igényt a borotvára, nem higiénia miatt, de nyilván annyira régóta nem ismerem. És igen, felesleges erről beszélni itt, túl van tolva és tárgyalva. Sziasztok.
jan. 21. 12:20
 8/22 anonim ***** válasza:
81%
Én is kb 40 évesen borotváltam le először, a magam kedvéért. Lehet rájött, hogy így higiénikusabb és kényelmesebb
jan. 21. 12:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az új barátnője kedvéért.
jan. 21. 13:07
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer el kell kezdeni,nála most jött el az időpont,kipróbálta,megtetszett neki. Nem kell ezt túlgondolni és nyugodtan meg is lehet kérdezni.
jan. 21. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!