Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért borotválja magát újabban?
Na kaptam egy olyan privátot, hogy a párom lehet megcsal... :D 5 hónapja vagyunk együtt, soha 1 percig nem használt Tindert sem előttem, a munkahelyén nem találkozik nőkkel szinte és ha elmegy valahová szórakozni, ahogy én is ő is mindig küld képeket és mindig hozzátesszük, hogy veled sokkal jobb lenne a buli is. Részéről is azt érzem hogy maximálisan rózsaszín köd van ma is. ;)
Egyetemista vagyok, vizsgák miatt eddig nem merült fel bennem ez a kérdés de legutóbb realizálódott bennem, hogy változtatott azóta nem találkoztunk mert vizsgáim vannak. A hónalját mindig borotválta, mert zavarja az izzadás ezt megbeszéltük. Ahogy azt is, miért nem tetoválunk.
Most erre itt várod a választ?
" Mindenesetre én azért nem kèrdezek erre rá, .... .... ha neki most így a jó?"
Magadnak mondasz ellent.
Kérdező adj Hálát Istennek ,hogy az hülyeség nem fáj mert te ordítanál
Abba bele se gondoltál ,hogy a higiénia miatt csinálja ? Mert tudod ha túl hosszú a szőr az zavaró tud lenni
-Viszket
-Izzad
-Szagosabb lesz hamarabb
-És ha mondjuk nem hord alsó neműt mert mondjuk nem akarja fel venni akkor a cipzár be is kapja a szőrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!