Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltátok már 3-as 4-es felállásban?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom kitaláltak,hogy ossztozzunk csajon. Ti bele mennétek? Voltatok már hasonló helyzetben?jan. 21. 07:31
12/27 anonim válasza:
Igen,4-esben voltunk már 2x a jelenlegi partneremmel.
40-es korosztály vagyunk.Tetszett.
13/27 anonim válasza:
Igen, voltunk a feleségemmel és be kell valljam, hogy vegyesek a tapasztalataim.
Az első alkalom nekem negatív volt, a második viszont nagyon pozitív! Valószínűleg lelkiállapottól és partnerektől is sok függ, de sok veszélyt is rejt magában az ilyen többes!
14/27 anonim válasza:
Még nem de ha minden jól megy parcserében idén vagy jövőre lesz tapasztalat.
17/27 anonim válasza:
igen töbszür is,csak nehlz hozzá lányt találni sajnos.f 45
18/27 anonim válasza:
Hármasban, mindkét felállásban. Nekem, nekünk bejött. Tervezünk a jövőben is, hármast, négyest is.
Plusz a swinger.
19/27 anonim válasza:
Igen többször is . 44F
(20 as éveimben baráti párokkal évekig , 40 es éveinkben újra szintén baráti párokkal)
20/27 anonim válasza:
Én pár alkalommal voltam 2 pasival, de a legelsőnél besegített az alkohol is.
Izgalmas helyzet, de nem a romantikáról szól női szemszögből.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!