Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van azokkal, akik a méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van azokkal, akik a méret kapcsán mantráznak?

Figyelt kérdés

Az olyanokra gondolok, mint

√"a méret nem számít", a

√"van fontosabb dolog is egy párkapcsolatban", az

√"akkora a kedvencem ami az aktuális páromnak van" és az

√"ujjazással is lehet orgazmust okozni, pedig az rövidebb".

Majdnem kifelejtettem mikor az a mondás, hogy

•"a hüvely 10-12 centi, és csak az eleje érzékeny"

#Nincs velük semmi, populista PC választ igyekeznek írni #Aszexuálisak, és/vagy szüzek, teljesen hiteltelen amit írnak #Biztos soha nem volt hüvelyi orgazmusuk, ezért hihető hogy nekik valóban mindegy mitől nem mennek el
2024. jan. 21. 00:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen puncikba került bele az 18-as.
2024. jan. 21. 09:52
 22/33 anonim ***** válasza:
11%

19-es!

Nem tudom, több olyan nővel voltam aki nem lepődött meg, mint aki igen. Ezért gondolom, hogy átlagos.

2024. jan. 21. 09:54
 23/33 anonim ***** válasza:
18-as általában mindenkinek jó.
2024. jan. 21. 09:57
 24/33 anonim ***** válasza:

21-es!

Persze, hogy attól függ, de nyilván nem válogattam a nőket az alapján, hogy kinek mekkorával volt tapasztalata, tehát véletlenszerűen választott, átlagos nőkről van szó.

2024. jan. 21. 10:03
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Max úgy átlagos, ha a seggedtől méred. Még a bemondásos átlag is csak 16,5 centi, ami alapján még az afrikai országokat is előzzük.
2024. jan. 21. 10:12
 26/33 A kérdező kommentje:
Fú mekkora vitát szítottam. Szerintem értelme nincs találgatni. Saját kutatást viszont lehet csinálni, kérdéses mennyire lesz reprezentatív. Addig is legjobb elérhető infó a tudományban van. Persze azt lankadtan mérik
2024. jan. 21. 10:20
 27/33 anonim ***** válasza:

25-ös!

Akkor inkább úgy tekinthető átlagosnak, hogy a nők többségének valóban nem számít a méret. Tehát a 18 cm ugyanolyan jó, mint a 14, nincs jelentősége számukra.

2024. jan. 21. 10:25
 28/33 anonim ***** válasza:

Mit mérnek lankadtan? Nem tudtok olvasni? Több 10 kutatás van a neten. Ezeket orvosok, egyetemek végzik. Ha valaki ék ez nem elég, akkor sajnálom.

Az már más kérdés, hogy ez az átlag mennyi nőnek elég hiányérzet nélkül. De attól még az átlag nem lesz több.

2024. jan. 21. 10:25
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as, a faszt mérik lankadtan
2024. jan. 21. 10:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Lankadtan mi értelme lenne mérni?

Nem úgy használja az ember.

2024. jan. 21. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!