Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen fontos a meret a mai lanyoknak ?
A mindennapi farok méretes kérdéseket 1 pasi teszi fel és magának válaszol egy másik profolrol.
Végigpörgettem pár kérdést és ugyan az a stílus mindegyiknél. A lényeg hogy milyen gonoszak a nők.
Egy ilyen kérdésre válaszoltam, akkor rám irt a kérdező majd másnap megint írt csak másik profilról, ezt onnan tudom hogy szóról szóra ugyan azt a kérdést tette fel és mikor írtam hogy ő a kérdező letiltott.
Azért mert felvilágosultak, többnyire tudják mit kedvelnek. A többi szűz meg csak majmolja a hangadókat.
Utóbbiaknak azért kezükbe* adnám, hogy tudják milyen egy szolid 17-es ha jól használják
# kézükbe, meg ahová szeretnék. Kivéve popsi. Az nem érdekel (mint ahogy a fiúk sem)
Azért, mert nagy mérettel akkor is elégséges a szex, ha a pasi szexuális kultúrája kimerül abba, hogy ki-be ki-be ki-be reszel, és maszatol...
Ezenkívül semmit nem ér a nagy farok 🤷♂️
8.
"Na majd én aztán megmutatom kinek mi a jó és mindenkinek ugyan az a jó."
Ha egy férfi jól használja mindegy mekkora, a többi csak kifogas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!