Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy olyannal szexeltetek (akár többször, rendszeresen), aki nem is tetszett, csak éppen unatkoztatok, megsajnáltátok, nem volt más, kellett valami?

Figyelt kérdés

Később megbántátok vagy sem?

Hány éves voltál akkor és milyen nemű?

jan. 20. 16:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy csaj, akinél észrevettem, hogy bejövök neki. Nem nézett ki rosszul, műmellei voltak, de a személyisége valahogy rendkívül taszító volt. Ilyen tipikus anyagias, aranyásó volt, pl.: a férfinak legalább Mercedese legyen stb. És ezt rendszeresen hangoztatta is.

Éppen emiatt nekem mégsem jött be annyira, de kihasználtam és azt csináltam, hogy egyszer lefeküdtünk és utána kidobtam. Én sosem voltam énközpontú az ágyban, mindig figyelek a nőre, hogy jó legyen neki. De ő volt az egyetlen, akivel önző voltam az ágyban. Pont azért, mert a káros személyisége miatt ezt érdemelte.

jan. 24. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!