Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy olyannal szexeltetek (akár többször, rendszeresen), aki nem is tetszett, csak éppen unatkoztatok, megsajnáltátok, nem volt más, kellett valami?

Figyelt kérdés

Később megbántátok vagy sem?

Hány éves voltál akkor és milyen nemű?

jan. 20. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Volt. Nem jott be a csaj, nem voltam jozan. A csajszi olyat produkalt ami jo volt, ezert volt ismetles.
jan. 20. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Főiskolán egy gólya sraccal, fogadásból. Maga a szex nem volt rossz egyébként .
jan. 20. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Volt. Maga a csaj természetre szimpi volt, jól is nézett ki, csak cigizett. Eddig nem is lett volna még probléma, de a haja az olyan szinten okadta magából a nikotin szagot, hogy nem normalis. Szinte undorító budos áradt a hajabol. Igazából nagyon ki voltam már éhezve, és mivel szimpi volt 2x is megtortent, de mikor közel mentem a hajhoz, elhuzodszkottam tőle mindig.
jan. 20. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Nem volt más, és nagyon kellett a kielégülés.
jan. 20. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Volt. A szemelyisege kompenzalta a kinezetet. Igy utolag megbantam. 25l
jan. 20. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Volt,nem igazán tetszett de a szex jó volt vele.
jan. 20. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Volt ilyen kalandom. Nem bántam meg. Nem külsőleg Nem kívántam, hanem a butaságát.

Rengeteg kínosan buta ember van. Ne sértődjön meg senki, nem itt, máshol.

jan. 20. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben volt ilyen 19 évesen főleg.L
jan. 20. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, aki külsőre sem tetszett és konkrétan minden untatott ami elhagyta a száját, viszont odaadó volt az ágyban és bármire vágytam rögtön ugrott, napi többször is.. 24L
jan. 21. 02:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, volt egy csaj aki nem tetezett különösebben, de kitartóan próbálkozott azzal, hogy az ágyig jussunk.

Végül megbeszéltem vele, hogy rendben, de leszögeztük hogy ettől többet nem akarunk egymástól. Mindketten egyedülállóak voltunk abban az időben.

Szex kimondottan jó volt vele, néhány hónapig tartott, félszavakból is értettük egymást, csak szex és semmi más közös program.

Szerintem ő sem bánta, nekem sem volt ellenemre, de nem voltunk egymáshoz illőek.

Akkor 26 voltam.

jan. 21. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!